Sveže perilo

Osvežite s paro

Pralni stroj Electrolux SteamSystemProfesionalne pralnice redno uporabljajo paro za osvežitev in glajenje oblačil. Zato je Electrolux svojemu pralnemu stroju namenil parni sistem za osvežitev oblačil. Ta zmore odstranjevanje vsakodnevnih vonjav in poživljanje utrujenih oblačil. Glajenje gub pomeni, da naša oblačila potrebujejo malo ali nič likanja in manj obiskov kemičnih čistilnic.

Zlati certifikat

Oznaka Woolmark potrjuje posebno nežen način nege še tako občutljivih tkanin. Pralni stroj SteamSystem je bil testiran in označen z zlatim certifikatom Woolmark Gold, ki je namenjen negi najbolj občutljivih tkanin in oblačil, vključno z volno, svilo in perilom, ki je označeno z etiketo za ročno pranje.

Okolju prijazen

Pralni stroj Electrolux SteamSystemKer je opremljen z inteligentnimi senzorji (ti niso na voljo v vseh modelih SteamSystem), lahko pralni stroj prilagodi čas in energijo programa glede na količino perila. Pralni stroj SteamSystem lahko celo priporoča količino potrebnega pralnega sredstva za pranje perila. In z EcoInfo™nam lahko posreduje povratne informacije o porabi energije za vsak program, saj prikaže, kako varčna je izbira na lestvici od 1 do 6.

Moderna oblikaPralni stroj Electrolux SteamSystem

Kot vsi aparati nove linije Electrolux Inspiration, ima pralni stroj SteamSystem gladek in moderen slog ter LCD nadzorno ploščo preproste oblike in zasnove, enostavne uporabe, ki nam omogoča upravljanje s programi prek dokazov na dotik. Pralni stroj SteamSystem se najbolje ujema s sušilnim strojem EcoCare, saj sta skupaj oblikovno usklajena. Še posebno, če ju postavite v stolp – druga na drugega.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.