Kombinacija

Dobra kombinacija

Pralno sušilni stroj AEG OkocombiSte vedeli, da je leta 1958 podjetje AEG izdelalo Lavamat, prvi samodejni pralni stroj na svetu? Pot, ki jo je pralni stroj prehodil od takrat (pralne stroje sicer poznamo že veliko dlje) je bila zanimiva in polna tehnoloških novosti. Prihajale so nove, inovativne rešitve za nego najobčutljivejših tkanin. Prišla je tudi tehnologija sušenja s toplotno črpalko, ki pomembno prispeva k energijski učinkovitosti vseh sodobnih sušilnikov. In ravno z uporabo toplotne črpalke v pralno-sušilnem stroju ÖKOKombi so ustvarili napravo, ki združuje inteligentno tehnologijo in zasnovo za popolno pranje in sušenje pri vsaki uporabi. To je rešitev dva v enem, kombinacija pranja in sušenja, s katero so oblačila popolno čista in suha v enem stroju.

Pamet

Pralno sušilni stroj AEG OkocombiÖKOKombi  je opremljen s tehnologijo OptiSense, ki zagotavlja, da perilo ni nikoli preveč oprano ali posušeno. Bela tehnika ni več škatla z nekaj gumbi, pač pa škatla polna napredne elektronike. Ta v našem primeru seže vse okrog bobna, kjer tehta perilo in natančno nadzoruje vse programe ter tako samodejno prilagaja dolžino in moč pranja glede na perilo. Programov je seveda več, njihov izbor pa nam omogoča, da se odločimo za perilu primernega. Bela tehnika tako postaja vse bolj pametna tehnika.

Je tudi nežen?

Pralno sušilni stroj AEG OkocombiWoolmarkov zlati certifikat dokazuje, da lahko pralno-sušilnemu stroju ÖKOKombi zaupamo v skrb tudi najobčutljivejše tkanine. Opremljen je s posebnim programom za volno, s katerim lahko peremo in sušimo vse tkanine, ki so primerne samo za ročno pranje.

Pri snovanju pralno-sušilnega stroja ÖKOKombi  so mislili tudi na zmogljivost, Pralno sušilni stroj AEG Okocombinego in učinkovitost, zato lahko nežno opere in posuši perilo katere koli teže tako, da porabi najmanj vode in energije. Med njegovimi odlikami pa je še parna tehnologija, ki osveži tkanine. Senzorji vlage, nameščeni okoli bobna, ugotovijo suhost perila. Izjemno velik, perforiran boben pa zagotavlja enakomernejše sušenje z nadzorom zračnega toka, kar zmanjša mečkanje.

Če radi prihranite

Pralno sušilni stroj AEG OkocombiAEG je zasnoval tehnologijo sušenja s toplotno črpalko. Gre za odkritje na področju energije, ki omogoča zračno sušenje perila pri nižjih temperaturah kot s tradicionalnimi sušilniki. ÖKOKombi je edini pralno-sušilni stroj na svetu s tehnologijo toplotne črpalke in inovativnimi funkcijami za varčevanje energije. Tehnologija motorja ÖKOInverter pomeni, da motor brez ščetk skupaj z inteligentnimi programi zmanjša porabo vode in energije, zato je ÖKOKombi energijsko najučinkovitejši pralno-sušilni stroj na tržišču. Tehnologija toplotne črpalke prihrani do 40% energije(v primerjavi s tradicionalnimi sušilniki), saj za sušenje ni več potrebna voda. Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi  zračno suši perilo, njegova tehnologija OptiSense pa omogoča, da izberemo stopnjo suhosti glede na to, ali želimo perilo po končanem programu zlikati ali odložiti v omaro.
 
__

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.