Popolno pranje

Zmeša in razprši

Pralni stroj AEG OKOMixAEG se je odločil, da bo pranje v stroju izboljšal z nekaterimi prijemi, ki jih še nismo vajeni. Tako je za pralni stroj ÖKOMix razvil tehnologijo, ki vodo in pralno sredstvo (prašek) zmeša še pred pranjem in vhodom v boben pralnega stroja. Šele ko sta voda in prašek zmešana, ju pralni stroj razprši v boben. Gre za direktno razpršitev, ki poskrbi za enakomerno razpršitev v bobnu in s tem enako količino praška na vsem perilu, ki se nahaja v bobnu pralnega stroja. S tem se izniči možnost madežev od pralnega sredstva na vaših oblačilih. To pomeni še, da raztopina praška in vode hitreje in globlje prodre v perilo, zato se skrajšajo cikli pranja. Poraba vode in energije sta zaradi krajših ciklov pranja v pralnem stroju AEG ÖKOMix manjši.

Energijska učinkovitost

Pralni stroj AEG OKOMixTežko bi rekli, da je AEG samo ena od znamk, saj je prvi samodejni pralni stroj predstavila že leta 1958. Ime mu je bilo Lavamat. Tudi sicer je skozi 125 let pionirske tehnologije AEG prinesel številne nove novosti, med katerimi sta denimo prva generacija indukcijskih kuhalnih plošč in iznajdba tehnologije s toplotno črpalko. Predvsem slednja je res velik korak naprej v energijski učinkovitosti sušilnih strojev. Ne preseneča torej, da je AEG ÖKOMix njihov energijsko najbolj učinkovit pralni stroj doslej. AEG ÖKOMix ima polovično porabo energije v primerjavi z razredom energijske učinkovitosti A+++.

Pralni stroj AEG OKOMixEkološko delovanje pa ni omejeno le na izbiro motorja in nekaterih programov. Gre za celoto, ki jo pralni stroj, kot je AEG ÖKOMix poveže z inteligentno tehnologijo. Tako nam pralni stroj ÖKOMix na primer pomaga pri upravljanju z nastavitvami pri pranju perila. Optisense samodejno prilagodi čas pranja, glede na težo perila. Senzor za težo svetuje, koliko praška potrebujemo, glede na težo perila. Funkcija Auto Off samodejno izklopi pralni stroj po končanem pranju in prepreči porabo energije v stanju pripravljenosti. Zadnji, čeprav med najbolj pomembnimi, pa je še motor ÖKOInverter, ki z dodatno izoloacijo poskrbi, da pranje poteka nemoteče, s čim manj hrupa.

Nežno s perilom

Pralni stroj AEG OKOMixWoolmark Platinum certifikat zagotavlja ustrezno ravnanje s perilom. Pridobivanje tega certifikata seveda ni mačji kašelj. AEG ÖKOMix ga je dobil tudi zaradi tehnologije ÖKOMix, ki pred pranjem zmeša prašek in vodo ter ciklov s paro, ki lahko nežno osvežijo tkanine in zmanjšajo potrebo po likanju, pa tudi površine bobna, ki je zasnovana posebej za varovanje občutljivih oblačil in programov pranja, ki so prilagojeni značilnosti oblačil in tkanin.

AEG ÖKOMix,pralni stroj,pranje perila,žehta,kopalnica,ekološko,oblačila

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.