Umazano perilo

iSensoric za optimalno nego perila

Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroricSiemens pravi, da njihovi inženirji v zadnjih 165 letih dosegajo izredne rezultate, predvsem pa nabirajo znanje, ki je danes vgrajeno v nadzorno enoto iSensoric pralnega ali sušilnega stroja Siemens. Tu ne gre več za učinkovito pranje in sušenje, gre za pomembne funkcije in tehnologije, ki pranju in sušenju odpirajo povsem nove možnosti. Take, na katere se bomo celo zahtevni uporabniki zlahka navadili in jih sprejeli za svoje, saj prinašajo manjšo porabo, ekološko usmerjenost, predvsem pa boljše rezultate z manj vloženega truda.

Več pameti, manj skrbi

Tehnologija iSensoric, ki je prisotna v vseh pralnih in sušilnih strojih Siemens predstavlja izpopolnjen inteligentni sistem s samodejnim upravljanjem, s številnimi tipali in pametno programsko opremo. Sistem je edinstven predvsem zaradi usklajenega delovanja med senzorji in programsko opremo, ki skupaj, samodejno in brez našega sodelovanja, zaznavajo, izračunavajo, usmerjajo in nadzirajo vsak korak procesa ter vsak cikel pranja ali sušenja obravnavajo posebej. Cilj je jasen: zagotoviti najpopolnejše rezultate nege perila z najmanj energije! Preprosto povedano, manj dela za nas.

Prvi pralni stroj, ki vidi

Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroricNovo generacijo pralnih strojev Siemens s tehnologijo iSensoric bi zlahka obtožili, da vidi, saj ima i-Dos. To je prvi integrirani avtomatski sistem za natančno doziranje na svetu, ki deluje tako, da si pralni stroj vzame in uporabi le toliko praška, vode in energije, kot jih je resnično potrebno. Pralni stroji Siemens imajo tudi bobne z inovativno strukturo imenovano waveDrum, ki s svojo valovito obliko in asimetrična rebra, ki se med seboj popolnoma dopolnjujejo. Tu so seveda še številni programi, kakršen je na primer program Outdoor je namenjen oblačilom za prosti čas, saj deluje tako, da opere športna oblačila na zanesljiv in tkaninam prijazen način. SpeedPerfect omogoča, da perilo operemo v do 65% krajšem času, medtem ko StainRemoval deluje tako, da odstrani do 16 najbolj trdovratnih madežev (odvisno od modela stroja), vsakega na prav poseben in njemu primeren način. Ker je iQdriveučinkovit in varčen motor, je zaradi njega stroj zelo tih. Tako nam omogoča mirno spanje, z 10-letnim jamstvom na motor pa tudi brezskrbnost.

Sušilni stroj, ki se čisti sam

Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroricSiemensovi sušilni stroji imajo samočistilni kondenzator, ki se med vsakim sušenjem očisti sam in tako ohranja stroj v energijskem razredu A++ skozi celotno življenjsko dobo. Najzmogljivejši Siemensov sušilni stroj v najkrajšem programu potrebuje le še 17 minut za sušenje kilograma perila, medtem ko manj zmogljiva to opravita v 25 minutah. Tudi sušilni stroji imajo program Outdoor za oblačila za prosti čas je posebej prilagojen sušenju športnih oblačil.

Pralni in sušilni stroji Siemens iSensoric so na slovenskem tržišču na voljo v dveh serijah. Serijo iQ500 zaznamuje predvsem enostavna uporaba, medtem ko je serija iQ700 tista, ki prinaša še več napredne tehnologije.


iSensoric je tehnologija v pralnih in sušilnih strojih Siemens nove generacije in pomeni avtomatski inteligentni sistem, s številnimi senzorji in pametno programsko opremo v pralnih in sušilnih strojih Siemens iQ500 in iQ700. rezultate nege perila z minimalno porabo virov.

Siemens,iq500,iq700,pralni,sušilni,stroj,kopalnica,isensoric

Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroric in Denis Avdić
Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroric in Ana Marija Mitić

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.