NOVA pralni stroj, WMB81466


Visokotehnološki grelec

Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50 % bolj gladka, kar omogoča manjše nabiranje kamna na grelcu tudi do 40 %. Tako je poraba energije pri segrevanju vode bistveno manjša.

Silent Tech

Beko pametni stroji imajo novo obliko stranic, ki zmanjšajo vibracije. Skupaj s posebnimi programi, motorjem BLDC in dodatno izolacijo ultra tihi pralni stroj je lahko vaš naslednja izbira. Beko pralni stroj bo prinesel mir v vaš dom z 65 dBA operacijski raven hrupa, ki je skoraj 7-krat* tišje od rednih pralnih stroje. *primerjava je bila narejena s pralnim strojem WMB78120.

Vzglavniki in posteljnina

Pršice se zaredijo v žimnicah, posteljnini in vzglavnikih. V povprečni postelji živi več kot 10.000 pršic, ki za seboj pustijo več kot dva milijona iztrebkov – primarni vzrok za nastanek astme in alergij.*Alergije so postale eden izmed glavnih zdravstvenih težav v gospodinjstvu. Zaradi tega imajo 8 in 9 kg pralni stroji znamke Beko na voljo poseben program, ki poskrbi za te težave. Program odstrani pršice iz posteljnine. Velik boben s kapaciteto 8 in 9 kin poseben program pranja omogočata pranje tudi velikih vzglavnikov. *Vir: poročilo britanskega združenja za alergi

Športni program

Beko je ta športni program razvil za vse tiste, ki se radi ukvarjajo s športom. Ta program pere pri 40 °C in je priporočljiv za manj umazana sintetična/bombažna športna oblačila.

Zelo velika vrata

Izbrani pralni stroji znamke Beko imajo na voljo zelo velika 34 cm široka vrata. Skozi ta vrata boste v pralni stroj lahko preprosto vstavili tudi večje kose, kot so vzglavniki, posteljnina, kopalne halje.

Aquafusion

Pralni stroji Beko vam poleg električne energije in vode prihrani tudi porabo detergenta. V rednih pralnih strojih, ki nimajo sistema varčevanja detergenta (AquaFusion), izgubijo skoraj 25 odstotkov detergenta med postopkom pranja. Z novo tehnologijo AquFusion pa se odstotek zmanjša in prihranite do 5,5 kg detergenta letno.

Program »Baby Protect« - nega za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo

Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.

Program za samočiščenje

Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja. Vodo zagreje do 70 ºC. Med izvajanjem programa za samočiščenje se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih, cevi in boben. Ta program očisti cev, ko je prazna in poskrbi, da se po pranju v njej ne nabirajo ostanki

Program ekološkega pranja 20 ºC

Ekološki program, ki v primerjavi s programom za pranje bombaža pri 40 ºC privarčuje do 80 % energije. Ta super učinkovit program lahko z uporabo detergenta, ki je primeren za pranje pri 20 ºC, opere do 3,5 kg rahlo umazanega perila.

Predal za tekoči detergent

Ta poseben program je zasnovan za dodatno uporabo detergenta. Uporabite lahko tekoče detergente ali koncentrirane tekoče detergente. Omogoča tudi kasnejšo uporabo dodatnega tekočega detergenta.

 

Tehnične podrobnosti : 
Vrsta aparata:     prostostoječi z invertnim motorjem (BLDC motor)
Prednje poljenje (vstavljanje perila):     da
Zmogljivost pranja:     8 kg
Hitrost ožemanja:     1400 obr/min
Zaslon:     LCD
Število programov:     16
Upravljanje:     elektronsko
Nastavitev ožemanja:     da
Izklop ožemanja:     da
Nastavitev prilagajanja porabe vode:     da
Zamik pričetka delovanja:     0-24 h

Programi:     
 • program za temna oblačila Baby Protect program
 • program za srajce
 • super kratki program
 • program ročno pranje
 • program za volno
 • mešano 40°C
 • dnevni program
 • program za osvežitev perila
 • čiščenje bobna
 • Super Eco 20°C


Dodatne funkcije:     
 • napredni parni sistem "Steam Therapy",
 • program Steam Refresh,
 • funkcija "Night mode",
 • BLCD motor,
 • visokotehnološki grelec
 • predpranje hitri program lažje likanje dodatno izpiranje

Otroška zaščita:     da
Višina:     84 cm
Širina:     60 cm
Globina:     60 cm
Letna ooraba vode:     10.560 l
Letna poraba el.energije:     135 kWh
Energetski razred:     A+++-30%
Razred učinkovitosti pranja:     A
Razred učinkovitosti ožemanja:     B
Senzor proti penjenju:     da
glasnost ožemanja:     74 dBA
glasnost pranja:     56 dBA
aquastop     da
Garancija:     5 let
EAN:     8690842836367

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.