Na ježka?

Striženje

Strižnik Remington Pro Power HC5xxx

Remington ima v svoji ponudbi številne aparate namenjene osebni negi. Med njimi jezanimiva in visokokakovostna linija strižnikov Pro Power.  Primerna je za vse tipe las, uporablja brezvrvično tehnologijo, nekatere boljše modele pa je mogoče tudi čistiti s posebnim gumbom.

Preberi več

Frizura "naredi sam"

Popolna moška frizura v udobju domaPhilips Brivnik naredi sam QC5580

Sodite med moške, ki se radi strižejo sami, doma? Pri Philipsu so prav za vas izdelali moški strižnik 'naredi sam' QC5580/15, ki z gibljivo strižno glavo zagotavlja natančne rezultate. S priloženima nastavkoma vam ponuja izbor petnajstih dolžin striženja, s svojo posebno zasnovo pa omogoča, da moško frizuro brez truda uredite kar sami.

Preberi več

Moser Li+Pro

Bravo, reži pet!

Strižnik las Moser Li+ProPodjetje prihaja iz Nemčije, kjer proizvajajo predvsem pripomočke za osebno nego. Ime Moser vsekakor sodi med manj znane, vendar pridobiva na veljavi in postaja vse bolj iskano predvsem zaradi dosežene visoke kakovosti. Med njihovimi izdelkii, ki so poželi poseben uspeh, je strižnik las Moser Li+Pro.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.