Frizura "naredi sam"

Doma: pogosteje in ceneje

Philips Brivnik naredi sam QC5580V svetu se vse bolj, že od nekdaj pa se izrazito tudi v Sloveniji, med moškimi pojavlja trend urejanja frizure v udobju lastnega doma. Bodisi to fantje urejajo sami, bodisi za pomoč poprosijo najdražje, v vsakem primeru frizuro pogosteje in ceneje urejajo sami. To seveda omogočajo tudi preproste frizure, vendar brez ustreznega aparata vseeno ne gre. Ta olajša postopke in dvigne kvaliteto.

Philips Brivnik naredi sam QC5580

Verjetno so ravno zato pri Philipsu razvili strižnik Philips QC5580/15, ki omogočaa preprost način striženja in urejanja frizure in prinaša natančne rezultate. Edinstveno vrtljivo strižno glavo lahko obračate za 180 stopinj, kar omogoča popolnoma preprosto urejanje in striženje las, tudi na težje dostopnih predelih, kot so tisti za ušesi. S priloženima nastavkoma lahko izbirate med 15 različnimi dolžinami striženja od 0,3 do 15 mm, po uporabi pa strižnik preprosto očistite s spiranjem pod tekočo vodo.

Priložena oprema zadošča

Philips Brivnik naredi sam QC5580Za urejanje frizure, kot si jo uporabnik zamisli, sta strižniku priložena dva nastavka oz. glavnika za striženje. Prvi omogoča striženje las v dolžini od 1 do 15 mm v korakih po 2 mm, pri čemer želeno dolžino preprosto nastavimo z vrtljivim nastavkom pod vrtljivo glavo strižnika. Drugi nastavek poskrbi za dolžine od 0,5 do 0, 3 mm, torej za doseganje končnega dovršenega videza in za izredno kratke frizure. Frizuro »na nulo« pa dosežemo s striženjem brez nastavkov. Philipsov strižnik odlikuje izredna zmogljivost jeklenih rezil, ki se med seboj rahlo dotikata in se med prirezovanjem samodejno ostrita,kljub temu pa sta zaradi zaobljenosti konic hkrati popolnoma prijazna do kože in ne povzročata draženja.

Brezvrvični, globalno uporaben

Philips Brivnik naredi sam QC5580Strižnik lahko že po uri polnjenja brezžično uporabljate do 60 minut, k še priročnejši rabi pa pripomore ergonomsko oblikovano držalo, ki je za trden prijem oblečeno v gumo. Po končani uporabi se strižnik preprosto spere pod tekočo vodo, saj mu ta ne pride do živega. Nič novega ni, da take aparate radi položimo tudi v kovček. Tudi v tem primeru to ni problem, saj je strižnik zaradi prilagojene napetosti primeren za uporabo po vsem svetu, priložena pa je tudi torbica za priročno shranjevanje doma in na poti.

Philipsov novi strižnik QC5580/15 je že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 69,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.