Nežno suho

Za nego tkanin

Sušilni stroj Whirlpool 6th sense Air Care

Sušilni stroj Whirlpool 6TH SENSE Air Care je bil v veliki meri zasnovan tako, da bi najbolje poskrbel za vsako perilo in ga ohranil mehkega, kot je bilo ob nakupu. Seveda ob tem ne zanemarja ekologije in varčnosti, pa vendar je najpomembnejše to, da z njim ni več likanja grdih robov in gub, ki jih povzročajo vrvice in stojala za sušenje.

Preberi več

Preprosto suho!

Sušilni stroji Gorenje Simplicity

Sušilni stroj Gorenje Simplicity

Sušilni stroji Gorenje Simplicity imajo posebno senzorsko tehnologijo imenovano SensorIQ, ki z mnogimi senzorji zagotavlja odlične rezultate in prihranek energije, vode in časa. Z naprednimi lastnostmi, varčnim delovanjem in preprostim načinom upravljanja, s pomočjo enega samega logičnega gumba (Simplicity), se uvrščajo med aparate, ki jih je najboj enostavno upravljati.

Preberi več

Sušilni stroj Miele

Miele T 9749 WPC EcoComfort

Sušilni stroj MIele T 9749 WPC EcoComfortSušilni stroj Miele združuje vse dobre lastnosti, ki jih poznajo sušilni stroji te premium znamke bele tehnike, ki se s pranjem perila ukvarja že celih 111 let. Kot pravijo gre za inteligentno sušenje, ki je tudi varčno in prizanesljivo do vašega perila.

Preberi več

Strojno ali na prostem?

Sušilni stroji Bosch

Sušilni stroj Bosch

Večkrat smo že prisostvovali pogovorom o prednostih in slabostih strojnega sušenja v primerjavi s klasičnim. Seveda ne želimo biti pristranski, a nesporno dejstvo je, da ko se začnejo jesenska deževja in se najavlja hladno zimsko vreme, postane kakovosten sušilni stroj nepogrešljiv pomočnik v vsakem gospodinjstvu.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.