Veter

Sušilnik za lase

Remington Silk Sušilnik za lase AC9096

Remington Silk AC9096 je visoko zmogljiv sušilnik za lase profesionalne kakovosti, ki zagotavlja hitro in učinkovito sušenje las, saj ima kar 2400W motor. Tudi sicer ima kar nekaj lastnosti, ki ga umeščajo med boljše in vzdržljivejše sušilnike.

Preberi več

Amaze Airstyler - oblikovalnik las

Kot bi bile pri frizerjuRemington AS1201 Amaze Airstyler

Če želite pri urejanju svojih las uporabljati najnaprednejšo tehnologijo in visokozmogljive izdelke, je Remington prava izbira. AS1201 Amaze Airstyler sodi med pripomočke, ki jih navdihujejo izdelki za profesionalno uporabo, zato tudi doma ponuja navdušujoče rezultate. Počutile se boste kot bi bile pri frizerju.

Preberi več

Sušilnik las Philips HP 8270/00

 Philips ActiveCareSušilnik las Philips Active care HP8270


Iščete sušilnik, ki oceni temperaturo in za vaše lase poskrbi tudi če sami niste prepričani kaj je zanje bolje? Gotovo veste, da morate zanj odšteti kak euro več, vendar to v primerjavi z izsušenimi in uničenimi lasmi ni veliko.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.