Veter

Piha, da skoraj odpiha!

Remington Silk Sušilnik za lase AC9096Si predstavljate, da lahko zrak, ki ga poganja sušilnik za lase doseže kar 140 km/h? Temu se pač reče zmogljiv sušilnik. Seveda najvišje nastavitve ne bomo uporabljali ves čas, vsekakor pa bo prišla prav pri določenih delih okrog pričesk, kjer sta moč in kvaliteta pihanega zraka pomembni. Če res nebi imeli druge ideje za uporabo take moči, naj vas spomnim, da v salonih prav s sušilniki razpihajo zoprne ostanke las, ki se po striženju še držijo glave. In če je hitrost primerna, je tudi rezultat boljši, kaj pravite?

Dobro opremljen

Silkov sušilnik ima ionski generator in mrežico prepojeno s svilnato keramiko, ki pripomoreta tako, da so lasje po sušenju lepši in bleščeči. Moč 2400W zagotavlja profesionalno zmogljivost, saj Remongton trdi, da gre za motor, kot se temu tudi reče, "salonske kakovosti". Primeren je torej za pogosto, vsakodnevno in dolgotrajno rabo. Recimo za dom, kjer so dame vsekakor v večini. 

Ioni

Remington Silk Sušilnik za lase AC9096Ionsko negovanje (Silkova tehnologija zagotavlja 90% več ionov) je že znana tehnologija, ki jo nekatere med vami ne želijo več pogrešati, saj omogoča sušenje brez štrlečih las. Seveda pa ob tem ne gre pozabiti, da lahko med prednosti sušilnika uvrstimo tudi mrežico prevlečeno s svilnato keramiko, kar šest nastavitev hitrosti in temperature, turbo boost funkcijo za povečavo pretoka zraka za 10% in hladno sušenje za utrjevanje pričesk.

V kompletu sta poleg "fena" še ozki, 7 milimetrski koncetrator za natančno usmerjanje zraka in difuzor zraka. Mrežica na zadnjem delu je odstranjliva, kar nam omogoča lažje čiščenje, za lažje rokovanje pa sta tu še zanka za obešanje in kar 3m dolga priklopna vrvica (električni kabel).

Uporaba

Vsekakor je dobro sušiti čiste lase, čeprav je mogoče sušilnik uporabiti tudi pri oblikovanju pričeske. Pri tem bodite pozorni, da ne uporabljate vnetljivih dodatkov. Če potrebujete hitro sušenje, je najbolje, če izberete najvišjo moč in koncentrator, za najhitrejši pretok zraka pa še funkcijo Turbo. Vklopite jo tako, da stikalo za hladen turbo piš pritisnete v levo, za izklop vrnite stikalo na sredino.

Remington Silk Sušilnik za lase AC9096Če želite ustvariti gladko pričesko, uporabite med sušenjem koncentrator in okroglo krtačo za lase (ta ni priložena. Za poudarjanje naravnih kodrov in valov na sušilnik namestite difuzor, glavo obrnite navzdol in previdno položite lase v difuzor, sušilnik pa med oblikovanjem malo vrtite z roko (pri najvišji moči ne uporabljajte difuzorja).

V kolikor želite pričesko utrditi, uporabite med oblikovanjem hladen piš, ki ga vklopite tako, da stikalo za hladen piš pritisnete v desno, za izklop hladnega piša pa vrnite stikalo na sredino. Če želite ustvariti dodaten volumen ob koreninah las, držite glavo pokonci in položite difuzor proti vrhu glave. Previdno vrtite sušilnik, da "prsti" difuzorja nežno masirajo lasišče. Pazite, da si ne opečete lasišča, zato delajte previdno z nizko temperaturo in hitrostjo.

Maloprodajna cena Remingtonovega sušilnika AC9096 s petletnim jamstvom je 59.99€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.