Laserska brada!

Prirezovalnik brade Philips BT9290


Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomLasersko vodilo, ki ga ima prirezovalnik brade Philips BT9290 omogoči hitro in preprosto brezhibno urejenost brade. Philips BT9290 je prvi urejevalnik brade na svetu z lasersko vodenim prirezovanjem in predstavlja odličen pripomoček za rezanje ravnih linij. Brada je tako lahko res natančno prirezana.

Preberi več

Urejevalnik brade Remington

Remington Touch Control MB4550

Urejevalnik brade Remington Touch Control MB4550Remington je razvil MB4550, ki je preprost za uporabo. Ergonomsko se prilagaja potezam obraza, navdušuje z vsestranskostjo in z edinstvenim motoriziranim glavnikom. Tako lahko popolnoma nadzorovano ustvarjate ogromno različnih izgledov in strižnih dolžin vse dokler ne najdete idealnega stila za vas.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.