Laserska brada!

Ravna brada kot laserski žarek

Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomZa natančno prirezano in lepo urejeno brado je ključna natančnost. In kaj je lahko bolj natančno od laserskega vodenja? Philips je edinstveno lasersko vodilo prirezovalnika brade BT9290 uporabil zato, da omogoči hitro in preprosto, brezhibno urejeno brado. Dve rezili in glavnik za brado še dodatno poskrbijo za natančnost prirezovanja, tako je Philips BT9290, prvi urejevalnik brade na svetu z lasersko vodenim prirezovanjemin predstavlja Philipsov odgovor na ravne linije.

Vodilni snop

Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomDa je brada vedno popolno urejena, brez izpuščenih dlačic, poskrbi Philipsov sistem prirezovalnika z laserskim vodilom. Ob urejanju namreč projecira oster snop svetlobe, s katerim preprosto nadziramo, katere dlake bodo prirezane. S sledenjem svetlobni liniji brado prirežemo tako ravno, kot bi jo urejali profesionalci. Dovolj je le, da sledimo laserju.Oblikovanje ravnih linij je mnogo lažje in veliko enostavnejše je doseči simetrijo, medtem ko na našem obrazu ne ostajajo izpuščene dlake ali napake in neenakomernosti v prirezovanju.

Za velike in manjše predele

Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomPrirezovalnik brade Philips BT9290 zmore urejanje večjih in manjših predelov obraza, kot so na primer dlake pod nosom ali okoli ust. Natančnost omogoča dvostranska prirezovalna glava, ki je na eni strani široka 32 mm, na drugi pa 15 mm. Izbiro prilagodimo glede na to, ali urejamo večjo površino ali si želimo finih, natančnih linij.

Prirezovalnik je oblikovan tako, da učinkovito reže skoraj do kože, vendar jo hkrati ščiti. Jekleni rezili sta ves čas izredno ostri, a zaobljene konice poskrbijo, da koža po urejanju ni razdražena. Poseben dodatek, ki omogoči natančnejše prirezovanje, je glavnik za brado za težje dostopna mesta ali okoli robov brade, ki nudi boljši nadzor za resnično enakomerno oblikovanje.

Številne možnosti

Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomPrirezovanje lahko izvajamo z različnimi nastavitvami, saj prirezovalnik brade Philips BT9290 ponuja izbiro med 17 možnostmi, od najbolj natančne 0.4 mm, do 7 mm. Dolžine za prirezovanje si sledijo v zaporedju po 0,2 mm in ko s kolescem na ročaju izberemo dolžino, jo »zaklenemo« tako, da med urejanjem ostane enaka. Na tak način si zagotovimo enakomerno dolžino dlačic. Izbrana dolžina je jasno nakazana na LED zaslonu, kjer je vidno še stanje baterije. Po eni uri polnjenja prirezovalnik brade Philips BT9290 brezžično deluje polnih 60 minut, če to nebi zadoščalo, pa ga lahko uporabljamo med polnjenjem, tudi ko je priključen na polnilec.

Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomOdporen je na vodo

Prirezovalnik brade Philips BT9290 je popolnoma vodotesen, zato lahko prirezovalno glavo očistimo kar pod tekočo vodo. Za popolno vzdrževanje pa je v priboru, ki vsebuje glavnik za brado, glavnik za strnišče in torbico, priložena še ščetka za čiščenje.

Philips za svoj prirezovalnik brade z laserskim vodilom Philips BT9290 priporoča maloprodajno ceno 99,99 EUR.    


Prirezovalnik brade Philips BT9290 ima lasersko vodilo, ki poskrbi za natančen in lepo urejen rez ravnih linij.

Philips,prirezovalnik BT9290,laser,vodilo,brada,moškiNavodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.