Zmaga

Oral-B najboljša na testu ZPS


Akumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision CleanElektrična zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean
je na testu akumulatorskih zobnih ščetk Zveze potrošnikov Slovenije prejela najvišjo oceno in si prislužila naziv zmagovalec testa. Vitality Precision Clean je ščetka znamke Oral-B, ki ponuja napredno čistilno tehnologijo in temeljito čiščenje zob.

Preberi več

Sonična zobna ščetka

Philips Sonicare DiamondClean
Philips Sonicare DiamondClean je sonična zobna ščetka, ki čiščenje zob s sonično tehnologijo postavlja na popolnoma novo raven. Z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično in tekoče delovanje. Z njim nežno in temeljito očisti zobe, rob dlesni in medzobne prostore. Z njo si tako zagotovite popolno nego ustne votline.


Preberi več

Sonicare AirFloss

Philips Sonicare Airfloss zobna prha
Zobna prha Sonicare AirFloss omogoča enostavno čiščenje medzobnih prostorov. Če ščetkate svoje zobe, a ne očistite medzobnih prostorov, očistite samo vidne ploskve zob. 40 % ploskev zob pa je očem skritih, saj tvorijo medzobne prostore. To so idealna mesta kjer se zobne obloge z lahko kopičijo. Če jih ne odstranimo, povzročijo slab zadah ter bolezni zob in dlesni.


Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.