Zmaga

Čisti zobje za lep nasmehAkumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean

Zobne ščetke Oral-B sodijo med najbolj znane. Njihovo kvaliteto potrjujejo številni rezultati testov in priporočila zobozdravnikov. Oral-B trdi, da je blagovna znamka zobnih ščetk Oral-B tista, ki jo priporoča največ zobozdravnikov po svetu.
Oral-B Vitality Precision Clean je električna zobna ščetka, ki ponuja napredni sistem z 2D čistilno tehnologijo s kar 7.600 premiki na minuto. Ti so zelo pomembni, saj v kombinaciji z rednim čiščenjem in kvalitetno zobno pasto ščetki omogočijo, da odstrani več zobnih oblog in zobe temeljiteje očisti kot običajna ročna zobna ščetka. To pa je, poleg udobja, osnovni cilj uporabe električne zobne ščetke.

Nagrada

Akumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision CleanElektrična zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean je na testu akumulatorskih zobnih ščetk Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) prejela najvišjo oceno. S tem si je prislužila naziv zmagovalec testa. Akumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision CleanK temu je poleg ostalih lastnosti gotovo pripomoglo tudi dejstvo, da je Električna zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean med cenejšimi akumulatorskimi ščetkami na našem trgu. Njeno ceno nam razkrije hitro brskanje po netu, ki pokaže, da lahko za komplet - ta vsebuje električno zobno ščetko, nastavek ščetke in polnilno stojalo – odštejemo manj kot 20€.

Nekaj značilnosti

Akumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision CleanElektrična zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean je, kot smo že ugotovili, cenovno dostopna. Ne glede na to, zagotavlja, da bodo ob redni in pravilni uporabi vaši zobje temeljiteje očiščeni, kot bi bili ob ročnem ščetkanju. Pri tem je v veliko pomoč timer, ki opozarja na trajanje ščetkanja za zgornjo in spodnjo čeljust ter skupen čas ščetkanja, ki naj traja dve minuti, kolikor je tudi priporočeno.

S ščetko je enostavno rokovati, ker je njeno upravljanje intuitivno, ročaj pa ergonomsko oblikovan in gumiran, saj tako ne drsi. Poleg osnovne ščetke, ki nas na menjavo opozori z indikatorji, je na voljo tudi poseben polirni vložek, ki nežno odstranjuje obarvanja in tako na naraven način posvetli zobe.

Oral-B,Vitality Precision Clean,test zobnih ščetk,Zveza potrošnikov,zmagovalec

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.