Sonična zobna ščetka

Boljša od običajnih

V primerjavi z ‘navadno’ zobno ščetko odstrani kar do 100 % več zobnih oblog na težko dostopnih mestih. Klinično je tudi dokazano, da so zobje po enem tednu uporabe bolj beli, po dveh tednih uporabe se izboljša zdravje dlesni, ob redni uporabi pa se zmanjša tudi občutljivost zob.

Sonicare DiamondClean namreč deluje na podlagi patentirane sonične tehnologije, ki zagotavlja dinamično in zmogljivo čiščenje, ki ga opazimo in občutimo, hkrati pa je izjemno nežna do zob in dlesni. Od predhodnih Philipsovih zobnih ščetk se razlikuje tudi po inovativni obliki ščetin. Celoten šop ščetin je oblikovan v obliki diamanta, kar zagotavlja bolj učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in bolj bele zobe. Odlikuje jo tudi preprosta uporaba ter vzdržljiva baterija, zobni ščetki pa je priložen še eleganten steklen kozarček, ki deluje kot polnilec za zobno ščetko.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.