Kuhinja

Delimano 8 v 1

Prednosti Delimano kuhalnika

Večnamenski kuhalnik Delimano 8 v 1 je kuhalnik s keramično posodo, ki vam omogoča pripravo številnih jedi. Izbirate lahko 8 različnih načinov priprave hrane: počasno kuhanje, kuhanje v sopari, pečenje, pogrevanje hrane, praženje, hitro cvrtje, pečenje na žaru in fondi. V njem se kuhajo tudi juhe, enolončnice ter riž in zelenjava v sopari, pečejo pa se lahko piščanec, meso in ribe.

Pri Delimanu pravijo, da je hrano dovolj enostavno položiti v kuhalnik. Meso ali zelenjava se tako ob nastavitvi željenega načina kuhanja ali peke peke pripravi brez posebnega truda.

Delimano 8 v 1Na sprednji sta dva gumba: prvi je termostat, s katerim je potrebno izbrati način kuhanja, medtem ko z drugim določamo čas kuhanja. Zaradi keramičnega premaza sta kuhanje in pečenje enakomerna tudi brez uporabe olja in masti, saj keramični premaz odlično prevaja toploto.
Delimano 8 v 1
Prav zanimivo je čiščenje te univerzalne naprave. Pravijo, da se zaradi keramičnega premaza hrana na posodo ne prijemlje. Ko ga želite oprati, samo odstranite notranji del posode in jo operete. Ker ima posoda keramično prevleko, se hrana nanjo ne prijema in je tudi pomivanje izredno enostavno, zaradi česar namakanje in drgnjenje odpadeta, saj posodo lahko celo samo obrišete z vlažno krpico ali jo splaknete pod curkom tekoče vode.

Delimano 8 v 1Delimanov 8 v 1 je torej zanimiv kuhalnik, ki ponuja danes tako modno keramično prevleko. Zaradi nje je kuhanje bolj zdravo, z manj olja, masti ali masla, saj se hrana na keramično prevleko ne prijemlje. Res pa je tudi, da običajno doma kuhamo več jedi hkrati, posebno še, ko nekoga povabimo ali ko gre za številčnejšo družino. Zato tak kuhalnik vsekakor pomeni zanimiv pripomoček, morda dopolnitev na vikendu, kjer nimamo pečice ali zmogljivega kuhalnika, nikakor pa z njim nebi mogli nadomestiti klasičnih loncev, ko v enem kuhamo juho, drugem prilogo, tretjem kremo za sladico....Takrat je tudi 8 v 1 lahko "le eden od".

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.