Kuhinja

Bleščeče

Vrhunski pomivalni stroj Siemens


Pomivalni stroj Siemens SX778D02TEPomivalni stroj Siemens SX778D02TE, serije iQ700 izhaja  iz nove generacije Siemensovih  popolnoma vgradnih pomivalnih strojev s svetovno novostjo: vodili easy glide rail s krogličnimi ležaji, sistemom openAssist in tečajem varioHinge.

Preberi več

Nove pečice!

Slovensko znanje


Bosch pečice serije 8BSH Hišni aparati d.o.o. je predstavilo novi generaciji pečic Bosch in Siemens. To je eden največjih projektov v zgodovini koncerna BSH – vanj so vložili preko 200 milijonov €. Pečice Bosch nove serije 8 večino odločitev sprejmejo kar same.

Preberi več

Indukcija

Prijetna presenečenja


Posebnosti kuhanja z indukcijoImate doma indukcijo? Ste bili tudi vi presenečeni, ko ste nanjo položili lonec, ki se ni in ni segrel? Nič hudega, to se dogaja mnogim in čeprav naj bi bil magnet zanesljiv pokazatelj delovanja, ni vselej tako. Nekaj posebnosti kuhanja z indukcijo pojasnjujemo v nadaljevanju…

Preberi več

Briljantni prstan

Bosch slavi 50 let pomivanja


Bosch podarja briljantni prstanBSH Hišni aparati d.o.o.
, ki je del velike družine Bosch, praznuje 50 letnico prvega Boschevega pomivalnega stroja. Pomemben jubilej prinaša tudi nagradno igro in glavno nagrado - briljantni prstan.

Preberi več

Odpre se sam

Pomivalni stroj Gorenje GDV652 XL


Pomivalni stroj Gorenje GVD 652 XL sam odpira vrataGorenje ima nov pomivalni stroj, ki je varčen, učinkovit in zna sam odpreti vrata. Edini pomivalni stroj na svetu, ki pomije 196 kosov posode hkrati in ima vse vitalne dele narejene iz nerjavnega jekla sliši na ime Gorenje GDV652 XL.

Preberi več

Zlato Gorenje

Najbolj inovativni


Gorenje IONgeneration je prejel nagrado za inovativnostGospodarska zbornica Slovenij
e je Gorenjevim inovatorjem za novo generacijo samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm podelilo zlato priznanje. Gorenje je večkratni prejemnik nagrad za inovativnost GZS.

Preberi več

Abraham

50 let pomivanja Bosch


Pomivalni stroji Bosch 50 letPred 50 leti so pri Boschu predstavili prvi svoj pomivalni stroj in tako naporno ročno pomivanje posode je zamenjali z enostavnim pritiskom na gumb. Od takrat je bila pot polna inovacij in izboljšav, zato se Bosch lahko danes pohvali z izredno široko paleto pomivalnih strojev različnih velikosti, cenovnih razredov in kvalitete.

Preberi več

Čarovnija

Ko zamrzovalnik postane hladilnik. In obratno!


Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActiveTo poletje lahko izkoristite novost, ki jo prinaša Gorenje. Kombinacija hladilnika z zamrzovalnikom, ki ga s pritiskom na »čarobni« gumb lahko spremenimo v hladilnik. Ohlajena shranjevalna prostornina se poveča! Kot nalašč za veliko zabavo, kopico otrok ali drugo priložnost, ki zahteva veliko ohlajenega prostora, saj funkcija ConvertActive omogoča dovolj prostora za pijačo, prigrizke, lubenice, sladolede in ostalo hrano.

Preberi več

Plus X Award

Že enajstič zapored


Gorenje je prejemnik Plus X award za parno pečicoŽe enajsto leto zapored je med prejemniki nagrad Plus X Award Gorenje. Strokovno žirijo, ki jo sestavljajo predstavniki iz 25 različnih panog, je prepričala najnovejša kombinirana parna pečica Gorenje+, ki je bila nagrajena v kategorijah kakovost, dizajn, prijazno upravljanje in funkcionalnost.

Preberi več

Zeleni zabojček

Gorenje podpira slovensko pridelavo!


Gorenje in Zelena KošaricaV Gorenju podpirajo pridelavo ekološkega sadja in zelenjave, zato so se odločili, da ob nakupu hladilnikov Gorenje podarijo EKO zabojček svežega, v Sloveniji ekološko pridelanega sezonskega sadja in zelenjave iz Zelenega zabojčka. Ljubkovalno mu pravijo zabojček, a verjemite, ni majhen, niti prazen, predvsem pa je Zeleni zabojček poln zdravja, ki sodi v vsak dom!

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.