Kuhinja

Preprosto!

Nova kolekcija Gorenje SimplicityPreprosto in prilagodljivo

Aparate za kuhinjo in kopalnico Gorenje Simplicity gotovo že poznate, saj jih že od nastanka odlikujejo predvsem nadvse preprosto upravljanje, inovativna adaptivna tehnologija, sodoben dizajn in cenovna dostopnost.

Tako kot izvirna, je tudi nova kolekcija Simplicity namenjena vsem, ki cenijo preprostost, tako po obliki, kot po uporabi. Klasična bela ali črna (je to nova bela?) sta elegantni v vsakem primeru, Nova kolekcija Gorenje Simplicityštevilne oblikovalske poteze pa se skozi celotno kolekcijo pojavljajo v prepoznavnih detajlih, zaradi česar je "družina" Simplicity zaokrožena in prepoznavna.

Belo in črno

Nova kolekcija Gorenje SimplicityPovršine iz črnega ali belega stekla se povsem ujemajo s čistimi linijami ročajev. Bela kolekcija je seveda klasična in prostor osveži. Namenjena je predvsem tistim med vami, ki zagovarjate klasično beli tehniko in s tem belino. Kolekcija v sijoči črni barvi, ki prostor prepoji z eleganco nežnih temnih odsevov, pa je prava izbira za vse, ki v kuhinji in kopalnici želimo nekaj drugačnega. Ne preveč, vendar dovolj, da se v črnem odsevu najde tudi kaj skrivnostnostnega.

Adaptivna tehnologija 

Nova kolekcija Gorenje SimplicitySkupni imenovalec aparatov Simplicity je preprosto in logično upravljanje s pomočjo enega samega gumba ter napredno adaptivno tehnologijo AdapTech (adaptive - prilagodljivo). Najnaprednejši aparati Simplicity si zapomnijo tudi vaše osebne izbire in prilagoditve programov ter jih ob naslednji uporabi preprosto prikličejo. Dovolj je samo dotik ali zasuk gumba, da si stroji iz spomina prikličejo najljubše nastavitve kuhanja, pečenja, pranja ali sušenja. S tem Simplicity (simplicity - preprostost) poenostavlja tudi uporabo in upravljanje.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.