Kuhinja

Classico

Gorenje Classico CollectionPogled nazaj z napredno tehnologijo

Urejanje prostorov je vedno podrejeno ponudbi trga. To velja tudi za kuhinjo in niso redki tisti, ki na tržišču ne najdejo take kuhinje, kot so si jo zamislili. Rešietv je na dlani: mizar. Ta reši težave z izbiro tako imenovanih lesenih delov, težave z belo tehniko pa ostanejo. Gorenje Classico CollectionSaj veste, ko je v modi inox, se ponudba osredotoči nanj, ko gre belo, se vse seli v bele odtenke in tako naprej. Klasika je v vseh primerih kar nekoliko zapostavljena, redka in temu primerno nedostopna. Gorenje s kolekcijo Classico, ki je na voljo v slonokoščeni in mat črni barvi, rešuje stisko tistih, ki iščejo res klasične aparate.

Pečice

Gorenje Classico CollectionKolekcija Gorenje Classico ponuja pečice bogatega in dinamičnega dizajna s pridihom klasike. Mehke linije in oblike prehajajo z vrat v notranjost pečice, oblika reliefa in izreza vrat pa spominja na obliko tradicionalnih obokanih peči. Videz pečice zaokrožajo značilni gumbi in reliefni ročaj v barvi staranega zlata ter klasično oblikovana analogna ura. Ne glede na klasičen videz, pečica ponuja napredno tehnologijo pečenja HomeMADE™ in visoko energijsko učinkovitost.

Plin in steklo

Gorenje Classico CollectionMed kakovostnimi, estetsko oblikovanimi in tehnološko dovršenimi kuhališči ni težko izbrati tisto, ki se najbolj sklada z našimi kuharskimi navadami.

Najbolj klasično je plinsko kuhališče z originalnimi litoželeznimi rešetkami in lepo oblikovanimi gumbi v slonokoščeni ali mat črni izvedbi. Zanj značilna je diamantna postavitev grelnikov, ki zagotavlja preglednost in udobje pri kuhanju. Oblika kuhališča je zasnovana tako, da se skladno dopolnjuje z ostalimi aparati iz kolekcije Classico.

Steklokeramična kuhališča iste kolekcije imajo klasične gumbe za upravljanje in obrobo, ki varuje pred prelitjem. Ponujajo napredno hi-lighttehnologijo, ki se prilagaja našim potrebam in navadam kuhanja. Poleg treh običajnih hi-light grel imajo še grelo z dvojno krožno površino za prilagajanje različno velikim posodam. Gladka površina nam omogoča udobno kuhanje in preprosto vzdrževanje.

Gorenje Classico CollectionZrak

Napa iz kolekcije Gorenje Classico s svojim minimalističnim videzom zaokroža celoten kuhinjski ambient, mehke linije in zlati detajli pa napo oblikovno povezujejo z drugimi aparati iz kolekcije. Odlikuje jo učinkovito in tiho delovanje. Sodobni trendi združevanja kuhinjskega prostora z dnevno sobo narekujejo tudi nove standarde glede učinkovitosti nap.Z zmogljivostjo pretoka zraka vsaj 750 m3/hje zelo učinkovita pri odstranjevanju vonjav, vlage in maščobnih delcev v prostorih do 35 m2.

Gorenje Classico Collection


Samostojni

V kolekciji Classico so na voljo tudi plinski in električni štedilniki s high-light tehnologijo širine 50 ali 60 cm. Inovativne tehnološke rešitve, kombinacije različnih kuhališč in učinkovita inovativna tehnologija pečice HomeMADE™ zagotavljajo odličen kuharski rezultat. Zanimivo: poleg električne je na voljo tudi plinska izvedba pečice. Upravljanje in rokovanje z aparatom je preprosto, saj ima premišljeno oblikovane gumbe, analogna ura in ročaj s posebno reliefno obliko, ki nudi prijeten prijem.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.