Kuhinja

Tradicija

Kuhinjski aparat in gostilnaBosch MaxxiMUM v gostilni Pri LojzetuDolgoletna tradicija je skupni imenovalec tako za kuhinjski aparat, kot za gostilno, ki zdaj družno nastopata pri pripravi sladic. Gostilna »Pri Lojzetu« na dvorcu Zemono pri pripravi sladic uporablja Bosch MaxxiMUM.

Preberi več

Polžev sok

Philips iztisne do zadnje kaplje


Polžasti sokovnik Philips HR1880Najbolj zdravi sokovi se skrivajo v najmanj sočnih sestavinah. Saj veste, manj je več. Da bi si lahko pripravili hranljiv in okusen sok tudi z bolj zahtevnimi sestavinami, kot so na primer špinača, zelje, peteršilj in druge, jih moramo močno stisniti. Sokovnik Philips HR1880 s polžastim vijakom zmore ravno to.  

Preberi več

Žar na steklu

Steklokeramični namizni žar Gorenje


Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200EOkusna hrana z domačega žara je praviloma omejena na vremenske razmere, ki še dopuščajo peko na prostem. To je mit, ki so ga razbili namizni žari. Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200E bo domačo peko na žaru še utrdil.

Preberi več

Za daljši rok

Vakuumski varilec folije


Vakuumski varilec folije Gorenje VS110WTo, da nam pripomočki omogočajo boljšo izrabo časa in zmago v tekmi z vsakodnevnimi obveznostmi, pomeni veliko. Težko si je namreč privoščiti nekaj dobrega za kosilo in ob tem preživeti ne da bi bankrotirali. Priprava hrane in njeno shranjevanje nam je pri tem vsekakor v pomoč. Vakuumski varilec folije Gorenje VS 110W tudi!

Preberi več

Samostojna večopravilnost

Vsestranski stroj


Gorenje MultiCookerPrihod vsestranskih aparatov, kakršen je Gorenje MultiCooker, najverjetneje narekujeta življenjski stil in pomanjkanje časa, ki ga še zmoremo nameniti  prehrani. Stroj, v katerega damo sestavine in sam skuha, je dobrodošel kuhinjski prijatelj. Kaj pravite?

Preberi več

MUZ5EB2 = Sladoled

Za sladkosnede

Bosch MUM 5 dodatek za sladoled
Številnim dodatkom, ki so na voljo za univerzalni kuhinjski aparat Bosch MUM 5 se je pridružila novost. To je posoda za pripravo sladoleda Bosch MUZ5EB2, s katero lahko samo pripravimo svež sladoled, zamrznjen jogurt ali sorbet.

Preberi več

Majoneza s patentom

Palični mešalnik Tefal Infinity force


Palični mešalnik Tefal Infinity forceDanašnji kuhinjski pomočniki so postali nekaj posebnega. Ročno delo so najprej olajšali okorni in dragi stroji, namenjeni točno določenemu opravilu. Z leti so se seveda razvijali. Danes imamo v kuhinji aparate, prave prijatelje, ki nam omogočajo brezmejno ustvarjanje. Mednje gotovo sodi palični mešalnik Tefal Infinity force.

Preberi več

Smuti ali sladoled?

Pridi v Studio Bosch Siemens


Bosch MUMDanes lahko izkoristite priložnost in s strokovnjakinjo  za zdravo prehrano sledite pripravi slastnega domačega sladoleda in osvežilnih smoothiejev z malimi gospodinjskimi aparati Bosch.

Preberi več

Četrt stoletja!

Saeco Superautomatica je dopolnila 25 let


Saeco praznuje 25 let SuperautomaticeV mestecu blizu Bologne se je italijanska strast do kave preobrazila v kavne aparate Saeco. Pred 25 leti so ustvarili prvi popolnoma avtomatski espresso kavni aparat, imenovan Superautomatica. Glavna inovacija je bila, da smo lahko svoj espresso pripravili le z enim pritiskom na gumb.

Preberi več

Minuta do kave!

Saeco Minuto Espresso

Philips Saeco Minuto Espresso

Zač(i)nite dan z nežnim dotikom in okusite pravi italijanski okus kave. Philipsova kavna aparata Saeco Espresso HD8763 in HD8761 iz linije Saeco Minuto odlikuje majhen in kompakten dizajn ter posebna tehnologija za pripravo goste in obstojne pene. Kavomata sta preprosta za uporabo, priročna in vsakokrat postrežeta odlično kavo po našem okusu.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.