Kuhinja

Hitra solata?

Kralj poleti, dober tudi pozimi!

Rezalnik za solato Philips VIVA HR1387/80V vročih poletnih dneh (pa tudi sicer) se nam najbolj priležejo lahkotni sveži obroki, kot je na primer solatni krožnik, poln vitaminov in vlaknin. S Philipsovim rezalnikom solate Viva HR1387/80 je pripravljanje takih, raznovrstnih solat, popolnoma preprosto, čisto in hitro opravilo. Rezalnik ima izjemno široko odprtino, ki omogoča izdelavo solat brez predhodnega rezanja sestavin na manjše kose. Narezana zelenjava pada neposredno na krožnik ali v drugo podstavljeno posodo, zaradi česar sta priprava solat in odmerjanje količin za obroke še posebej poreprosto.
Rezalnik za solato Philips VIVA HR1387/80
Uporabnost rezalnika pa se ne konča pri krožniku. Z njim lahko narežemo vse potrebne sestavine popotniškega obroka ali zanimive piknik solate v priljubljeno transportno posodo, s katero se potem odpravimo na pot.

Da je jed pripravljena po našem okusu - v ustreznih oblikah in velikostih - zagotavlja pet priloženih nerjavečih jeklenih nastavkov, ki so primerni za rezanje, ribanje in strganje tako zelenjave, kot tudi mesa ali sira. Rezalnik za solato Philips VIVA HR1387/80Za pripravo čim bolj raznovrstnih različic solat, ki so zaradi raznolike ponudbe sezonske zelenjave odlična izbira, je najbolje, če ustvarjanje prepustite svoji domišljiji in prej omenjenim sezonskim surovinam. Če boste med svežimi izbrali tiste, ki so vam všeč in jih uporabili v solati, gotovo ne boste razočarani. Vaše telo pa vam bo hvaležno!

Po končani pripravi lahko vse snemljive dele operemo kar v pomivalnem stroju.

Priporočena maloprodajna cena za Philipsov rezalnik solat Viva HR1387/80 je 59,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.