Kuhinja

Preizkusite in se prepričajte!


Ste v dilemi, preiskus vam olajša odločitevPhilipsov preiskus aparatov

Včasih se je težko odločiti, kakšen in kateri aparat bi zadovoljil naše potrebe, saj si želimo uporaben in kvaliteten izdelek, ki bi ga lahko dolgo in učinkovito uporabljali. Zato so se pri podjetju Philips odločili za posebno promocijsko akcijo 60-dnevnega testiranja različnih aparatov: vseh sesalnikov, likalnikov, sokovnikov, paličnih in ročnih mešalnikov, kuhinjskih strojčkov, Saeco kavnih aparatov in aparatov za nego las in depilatorjev.

Akcija traja do 31. januarja

Philips Lumea precision
Akcija velja za vse naštete aparate, kupljene v obdobju med 15. novembrom 2012 in 31. januarjem 2013. Aparat, ki bi ga radi preizkusili, kupite ter ga domauporabljajte in testirajte polnih 60 dni, da preverite njegovo uporabnost in kvaliteto. V kolikor kupljeni aparat ne bi izpolnil vaših pričakovanj, ga enostavno vrnete v originalni embalaži in s priloženima računom in garancijskim listom, Philips pa vam vrne kupnino. To je vsekakor izvrstna priložnost, da končno izveste,kakšen aparat potrebujete in koliko bi ga uporabljali, če bi ga imeli, vse to pa brez tveganja, saj vam Philips jamči vračilo kupnine. Preizkusite jih in se prepričajte o kakovosti Philipsovih proizvodov!

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.