Kuhinja

Parni kuhalnik HD9160

Optimalni čas za pripravo

Z prednastavljenimi optimalnimi časi priprave za ribe, riž, zelenjavo in ostala živila hrana ne bo nikoli več razkuhana. Posebna funkcija omogoča delovanje parnega kuhalnika na nižji temperaturi (80 stopinj Celzija), ki je najbolj primerna za pripravo nežnih rib, priložena pa je še posebna posoda za pripravo rib z omako, ki bodo tako vedno popolne. Digitalni časomer s signalom za pripravljenost in samodejnim izklopom omogoča, da se med delovanjem Philipsovega parnega kuhalnika odpravite po opravkih, saj ni potrebno stati pred štedilnikom in paziti na hrano, da se ne bi zažgala.

Enostavno pomivanje

Parni kuhalnik Philips HD916049Dno uparjalne posode je zlahka odstranljivo, da lahko pripravite tudi celega piščanca. Dodan je še poseben  podstavek za kuhanje jajc. Uparjalne posode lahko zložite eno vrh druge. Da je kuha še enostavnejša, lahko vse odstranljive dele parnega kuhalnika pomijete v pomivalnem stroju.

Dodajanje vode med kuho

Funkcija ohranjanja temperature zagotavlja poln okus in enakomerno kuhano hrano, indikator za polnjenje vode pa opozori, kdaj je potrebno dodati vodo v parni kuhalnik, ki jo lahko dodate kar skozi zunanjo odprtino med kuho. Nivo vode lahko preverjate na prikazovalniku, vgrajena pa je tudi zaščita pred pregretjem in delovanjem brez vode. Uparjalne posode so v treh kapacitetah: manjša ima prostornino 2,6 litra, srednja 2,8 litra in največja 3,2 litra, medtem ko je kapaciteta rezervoarja za vodo 1,4 litre.

Parni kuhalnik Philips HD9160 ojačevalec okusovPhilipsov parni kuhalnik ima moč 2000 W s turbo začetkom in poseben prostor za shranjevanje omrežnega kabla, ki v meri v dolžino 1 meter. Ročaji se ne ogrevajo in so vedno hladni, posebne nožice pa zagotavljajo, da kuhalnik ne drsi po površini. Kontrolna lučka za vklop pa bo tista, ki bo od sedaj naprej sporočala, da bo kmalu na mizi zdrava in nemastna hrana, saj je kuhana na najbolj zdrav način – na pari.
Priporočena maloprodajna cena je 149,99€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.