Kuhinja

PHILIPS SaladMaker

Philipsov aparat za pripravo solat prinaša olajšanje v kuhinjo, saj enostavno in hitro opravi zamudno delo sekljanja, strganja in rezanja različnih sestavin, od zelenjave do sira in od krompirja do mesa, saj je popolnoma vsestranski. Ker ima motor z močjo 200 W, z njim prihranite čas, saj sestavine nareže v nekaj sekundah. Priloženih je šest nastavkov v obliki plošče iz nerjavečega jekla za grobo in fino rezanje, strganje, rezanje na palčke in za dodatna plošča za rezanje krompirja za ocvrti krompirček, rezultati pa so vedno popolni. Sestavin ni potrebno predhodno narezati, saj ima aparat velik kanal za polnjenje, zato omogoča enostavno in hitro obdelavo vseh sestavin. Izberite želeni nastavek in ga namestite na nosilec, sestavine nato skozi kanal za polnjenje narežete naravnost v posodo. Sveže sestavine so že pripravljene za postrežbo ali nadaljnjo pripravo!

Pripravite si izvrstne solate s pomočjo Philips Saladmaker-ja

Da boste imeli čim več časa, lahko vse nastavke aparata enostavno pomivate v pomivalnem stroju.Philipsov aparat za pripravo solat je na voljo v dveh različicah: HR1388, ki ima še dodatek zarezanje »pomfrija« in HR1387. Kabel dolžine 1,5 metra pa enostavno shranite. Poskrbljeno je tudi za varnost, saj ima aparat nedrseče nožice.

 

Priporočena maloprodajna cena za model HR1388 je 69,99€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.