Kuhinja

Cuoci riso


Termozeta je predstavila napravico z imenom Cuoci riso. To je praktična in enostavna napravica, kuhinjski pripomoček, namenjen pripravi riža. 

Če ste med tistimi, ki imajo radi riž, vam vsekakor priporočamo to napravico, ki vam bo zelo olajšala kuhanje riža. Riž, pripravljen v Cuoci risu, ohranja svoje prehranske lastnosti in prefinjen okus. Kuhan je ravno ob pravem času in pripravljen tako, kot zahteva recept.

Termozeta Cuoci risoProstor, v katerem se kuha riž, je prevlečen s posebno neoprijemljivo oblogo, zaradi katere se riž ne sprijema in ga je enostavno tudi vzeti iz kuhalnika. Cuoci riso omogoča nadzor kuhanja zahvaljujoč pokrovu prozornega stekla. Ko je kuhanja konec, lahko ohranja temperaturo riža, tako da ta počaka na postrežbo, zaradi česar ima ravno pravšnjo temperaturo. 

Prostornina kuhalnika je točno en liter, to pa zadošča za 4 do pet oseb. Seveda pa ni ovir pri kuhanju riža tudi za eno samo osebo. Pri tem je v veliko pomoč merica, s katero odmerimo ustrezno količino riža in pripadajočo vodo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.