Zlato Gorenje

Najbolj inovativni


Gorenje IONgeneration je prejel nagrado za inovativnostGospodarska zbornica Slovenij
e je Gorenjevim inovatorjem za novo generacijo samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm podelilo zlato priznanje. Gorenje je večkratni prejemnik nagrad za inovativnost GZS.

Preberi več

Čarovnija

Ko zamrzovalnik postane hladilnik. In obratno!


Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActiveTo poletje lahko izkoristite novost, ki jo prinaša Gorenje. Kombinacija hladilnika z zamrzovalnikom, ki ga s pritiskom na »čarobni« gumb lahko spremenimo v hladilnik. Ohlajena shranjevalna prostornina se poveča! Kot nalašč za veliko zabavo, kopico otrok ali drugo priložnost, ki zahteva veliko ohlajenega prostora, saj funkcija ConvertActive omogoča dovolj prostora za pijačo, prigrizke, lubenice, sladolede in ostalo hrano.

Preberi več

Zeleni zabojček

Gorenje podpira slovensko pridelavo!


Gorenje in Zelena KošaricaV Gorenju podpirajo pridelavo ekološkega sadja in zelenjave, zato so se odločili, da ob nakupu hladilnikov Gorenje podarijo EKO zabojček svežega, v Sloveniji ekološko pridelanega sezonskega sadja in zelenjave iz Zelenega zabojčka. Ljubkovalno mu pravijo zabojček, a verjemite, ni majhen, niti prazen, predvsem pa je Zeleni zabojček poln zdravja, ki sodi v vsak dom!

Preberi več

Pogled v hladilnik

Izložba hrane

Hladilnik Samsung Food Showcase

Hladilnik Samsung Food Showcase je nekaj novega predvsem zaradi zasnove vrat, ki omogočajo pogled v notranjost in izbiro pogosto uporabljene hrane brez nepotrebnega in predolgega odpiranja vrat. Tudi z vidika oblikovanja in funkcionalnosti je nekaj posebnega.

Preberi več

Štirivratni hladilnik Sharp

S steklenimi vrati!

Štirivratni hladilnik Sharp

Sharp je pred kratkim ponudil nov štirivratni hladilnik s steklenimi vrati, ki nosi oznako SJ-FS820VSL. Ta poleg zanimivega izgleda ponuja tudi največjo kapaciteto v svojem razredu in energetski razred A++. NAmenjen je domači rabi, še posebno dobro pa se bo počutil v trendovskih sodobnih kuhinjah.

Preberi več

Tudi rumen!

Retro v novi barvi

Retro hladilniki Gorenje

Kot barvno novost je Gorenje na sejmu IFA v Berlinu predstavil novi retro hladilnik v odtenku nežne rumene barve, ki bo dopolnila obstoječo barvno paleto retro hladilnikov.

Preberi več

Sharp dual swing

Levo ali desno, kakor vam je ljubše!

Hladilnik Sharp Dual swing

Imate majhno kuhinjo in komaj kaj prostora za hladilnik z zamrzovalnikom? Ali pa imate v kuhinji dovolj prostora za urejanje? V obeh primerih je Sharpov hladilnik z zamrzovalnikom, ki se odpira z obeh strani, popolna rešitev.

Preberi več

Prilagodljivi hladilnik

Podaljšajte svežino hrane!

Gorenje - hladilniki Ion generation

Včasih je bil s hrano hudič, saj se je hitro kvarila, poleti pa sploh ni bilo možnosti, da bi trajala dlje kot nekaj ur. Potem so prišli prvi hladilniki Bogati so imeli ledene jame in iz njih so jim služabniki nosili led v nekakšne omarice (ogledate si jih lahko v kakem gradu ali muzeju). Tako se je uporabnost hrane podaljšala. Tehnika je seveda prinesla še daljšo uporabnost hrane. Gorenje jo zdaj še podaljšuje.

Preberi več

Fiat 500 E SMEG

Mrzlo pivo iz avtomobilskega prtljažnika?Fiat 500 E SMEG

Le kaj počne hladilni kompresor pod pokrovom prtljažnika kultnega Fiata 500? Zanimivo vprašanje, ki pa pri znanem proizvajalcu bele tehnike Smeg hitro najde odgovor. To je linija “FIAT 500 Design Collection”, ki sta jo zasnovala Smeg in Fiat, v sodelovanju s stilisti studia Italia Independent.

Preberi več

ION generation

Na hladnem!

Hladilniki Gorenje ION Generation

ION generation je nova generacija kombiniranih hladilnikov Gorenje, ki prinaša edinstveni IonAir sistem za podaljšano svežino hrane. To so tudi prvi hladilniki z edinstveno tehnologijo samodejnega prilagajanja AdaptCool.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.