Praktično hlajenje

Prihranite čas

Nova linija vključuje mnogo pametnih funkcij in lastnosti, ki poskrbijo za shranjevanje večje količine živil in ohranjajo daljšo svežino. Tako lahko nakupujete manj pogosto. Novi modeli Space+ imajo do 40 litrov več uporabne notranjosti v primerjavi z modeli podobne velikosti, zato lahko shranite več, brez izgube dodatnega prostora v vaši kuhinji. Modeli Space+ Extra so opremljeni s tehnologijo TwinTech™Hladilnik Zanussiločenim hladilnim sistemom za hladilni in zamrzovalni del, ki poskrbi za idealen nivo vlažnosti v vsakem predelu in tako vaša živila ostanejo sveža dlje časa, zato lahko shranite več hrane za dlje časa in zmanjšate količino svojih bioloških odpadkov.

Za enostavno in pametno shranjevanje imajo nekateri modeli polico za vinske steklenice in posode Easy Store™,ki so popolna rešitev za shranjevanje manjših živil, kot so začimbe,

Hladilnik Zanussi

česen, jagode ali celo lak za nohte, ločeno od ostalih živil v hladilniku. V linijo so vključeni tudi modeli Frost Free in Low Frost, ki pospešijo ali v celoti odstranijo neprijetno opravilo odtaljevanja.

Italijanski dizajn!

Zanussi je italijanska blagovna znamka z več kot 100 let izkušenj. Italijanski dizajn je dediščina znamke in nova linija hladilnih aparatov nadaljuje to izročilo z elegantnimi čistimi linijami, ki se prilegajo vsaki kuhinji. Vrata so obokana, lahko izbirate med integriranimi ali bolj robustnimi ročaji. Novi zaslon LED na vratih pa omogoča hitro in enostavno nastavitev temperature, medtem ko grafike v notranjosti poskrbijo za dodaten stil. Zaobljeni ročaji predalov se ujemajo z obliko vrat.

Nekaj poudarkov linije:
  • Modeli Space+ nudijo do 40 litrov več prostora za shranjevanje, ne da bi vzeli dodatni prostor v vaši kuhinji
  • Tehnologija TwinTech™ Frost Free (ločen sistem hlajenja v obeh predelih) »zaklene« naravno svežino živil za dlje časa in odstrani potrebo po odtaljevanju.
  • Funkciji Quick Chill in Quick Freeze poskrbita, da se tedenski nakup živil ohladi izredno enostavno – samo s pritiskom na gumb! Ti pametni funkciji  zelo hitro znižata temperaturo v hladilnem ali zamrzovalnem predelu, saj se tako dlje časa ohrani svežina živil.
  • V predale Space+ lahko shranite celoten tedenski nakup sadja in zelenjave. Predal Super Fresh z nižjo temperaturo, ki je dodan nekaterim modelom, je idealen za shranjevanje mesa ali rib.
  • Nove posode Easy Store™ omogočajo enostavno shranjevanje majhnih stvari, kot so začimbe, jušne kocke, kvas ali celo šminke, ločeno od ostale vsebine. Za lažje iskanje teh stvari, so škatle obarvano modro.
  • S pritiskom na gumb funkcije Airflow+, bo hladen zrak enakomerno krožil po celotni notranjosti in tako poskrbel za pravo temperaturo povsod v hladilniku.

Vsi modeli nove linije Zanussi spadajo v razred energijske učinkovitosti A+ ali A++ za varčnejšo porabo energije.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.