Sharp dual swing

Popolnoma nov mehanizem

Hladilnik Sharp Dual swing

Sharp je edino podjetje na svetu, ki je oblikovalo hladilnik z zamrzovalnikom z dvojnimi vrati "dual swing", popolnoma novim mehanizmom, s katerim lahko vrata odprete tako iz leve kot iz desne strani. To pomeni udobno uporabo tudi v zelo majhni kuhinji. Ko človek ali predmet ovira dostop do hladilnika ali zamrzovalnika z leve strani, ga lahko odprete z desne in obratno. V veliki kuhinji pa lahko tovrstne hladilnike z zamrzovalnikom postavite v sredino vaše kuhinje in razdelite delovno površino na dva udobna delovna prostora. Na ta način ima lahko vsakdo, ki pripravlja hrano v kuhinji, enostaven in udoben dostop do hladilnika z zamrzovalnikom.

Hladilnik Sharp Dual swingTrenutno je na voljo šest modelov z vrati dual swing z različnimi kapacitetami (366 in 326 l), zaključkom in barvami ohišja (titan črna, nerjaveče jeklo, bež). Vse zaznamuje izredno nizka poraba energije in oznaka energetske učinkovitosti A++ ali A+. Te visoko zmogljive naprave uporabljajo Sharpovo invertersko tehnologijo, ki optimizira učinkovitost kompresorja in zagotavlja najboljše možno upravljanje temperature in energetske učinkovitosti.

Funkcionalnost Sharpovih hladilnikov z zamrzovalnikom z vrati dual swing je tako pomembna kot nizka poraba energije in preprosto rokovanje. Hibridno hlajenje združuje tehnologijo in prednosti dveh različnih hladilnih sistemov: sistem neposrednega hlajenja z aluminijasto panelo, ohlajeno na pribl. Hladilnik Sharp Dual swing0 stopinj celzija, ki hladi notranjost naprave in izniči toploto ter dinamičen sistem hladnega zračnega toka, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev hladnega zraka po celotnem hladilniku. Sistem hibridnega hlajenja pomaga pri ohranjanju naravne čvrstosti hrane dlje časa in preprečuje njeno izsušitev. Poleg tega funkcija "no-frost" preprečuje nastajanje ledu, zaradi česar odtajevanje za čiščenje hladilnika ni več potrebno. Hladilnik Sharp Dual swingTehnologija Plasmacluster, ki jo je razvil Sharp, zmanjšuje razširjanje določenih vrst plesni in izboljšuje higieno v hladilniku. Odstranjevalec vonjav preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav v hladilniku. Ločeni hladilni predali, kjer se temperatura približa ničli, ohranjajo tudi najbolj občutljivo hrano kot so ribe in meso svežo dlje časa.

Vrata dual swing se lahko pohvalijo s prefinjenim dizajnom in izdelavo visoke kakovosti. Energetsko učinkovit LED sistem osvetljevanja pa zagotavlja odlično osvetlitev notranjosti hladilnika. Svetilke LED so postavljene v ospredju, tako da je vidljivost vseh hranjenih izdelkov primerna tudi, kadar je hladilnik poln.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.