Tudi rumen!

Retro oblika, nova tehnologija

Retro hladilniki Gorenje - nežno rumenRetro linija Gorenje je retro le po obliki, in čeprav jo na prvi pogled odlikuje le dinamičen retro dizajn, se v njej skriva tudi visoka energijska učinkovitost. 1,74 metra visok dvovratni hladilnik, ki je uvrščen v energijski razred A+++, z letno porabo 141 kWh sodi v sam vrh energijsko varčnih aparatov. Hladilno-zamrzovalni aparat ima možnost odpiranja levo ali desno, poleg temno čokoladne pa je na voljo še v nekaterih drugih barvah, kot so rdeča, črna, v barvi bele kave ali drugih, odslej pa tudi v nežno rumeni barvi, ki popestri še tako resno kuhinjio.

Za udobno in kakovostno shranjevanje živil skrbijo prilagodljive steklene police, hladilnik se lahko pohvali z velikim predalom za sadje in zelenjavo, nosilcem za steklenice in prostorno deljeno polico za večje steklenice, za vedno optimalno razporeditev temperature v notranjosti hladilnega dela pa skrbi poseben sistem ventilacije. Retro hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje ima v hladilnem delu še SuperCool funkcijo za hitro ohlajevanje večjih količin hrane kot, denimo, tedenski nakupi, v zamrzovalnem delu pa velja posebej izpostaviti funkcijo hitrega zamrzovanja FastFreeze.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.