Štirivratni hladilnik Sharp

Dve barvi, veliko opreme

Štirivratni hladilnik Sharp

Hladilnik ponuja kar 600 litrov skupne prostornine, ki se lahko skriva pod srebrno ali črno barvo. Očitno je torej, da je velik, zaradi česar ne sodi v kako manjše stanovanje. Njegove mere v milimetrih so 1830 x 890 x 770, zato bo verjetno tudi največji kos v kuhinji. Ne glede na to, bo tudi med tišjimi, saj je zasnovan za velike prostore in proizvaja le 37 db hrupa.

Ne glede na videz in z njim stil, ki ga srebrna ali črna steklena vrata prinesejo v kuhinjo, ne gre pozabiti tudi na druge lastnosti hladilnika, saj konec koncev videz ni vse. Dandanes je izredno pomembna nizka poraba energije (razred A++), ki jo omogočata inverterska tehnologija in varčna osvetlitev z zmogljivimi žarnicami LED za osvetljevanje notranjosti.

Živila so na hladnem, pa tudi varnem, saj jih poleg nizke temperature ščitita še protibakterijska tehnologija Plasmacluster ter sistem hibridnega hlajenja, ki hrano ohrani svežo dlje časa. Koncept Sharpovih večvratnih hladilnikov je povsem nov. V modelu SJ-FS820VSL ga potrjujejo številne shranjevalne možnosti z izjemno velikimi predali in inovativno razporeditvijo, ki vključuje samodejni izdelovalec ledu. Upravljanje je enostavno, potrebno se je le navaditi na nadzorno ploščo na dotik.

Štirivratni hladilnik SharpLaurent Giraud, manager marketinga izdelkov ter oddelka za okolje in zdravje za Sharp Europe: "Hladilnik je največja naprava v vaši kuhinji, zato mora delovati odlično in tudi dobro izgledati. Model SJ-FS820VSL je najboljši hladilnik v naši liniji, ki sledi najnovejšim trendom v kuhinjskem dizajnu in zagotavlja izjemno hlajenje z energetskim razredom učinkovitosti A++, kar povzema našo strast za izdelke, prijaznejše do okolja.

Dve tehnologiji

Model SJ-FS820VSL vključuje dve pomembni tehnologiji hlajenja, ki sta za Sharp edinstveni: Plasmacluster, hibridno hlajenje in No Frost, kar skupaj zagotavlja maksimalno svežino hrane in manj odpadne hrane:

Plasmacluster je revolucionarna aktivna tehnologija, s katero so hladilniki bolj higienični, saj omejuje rast bakterij in vlage. Plasmacluster z generatorjem ionov, ki proizvaja enake pozitivne H+ in negativne O2 ione kot naš imunski sistem, kadar se bori proti infekciji. Plasmacluster prečiščuje škodljive toksine v zraku v hladilniku, v kombinaciji s karbonskim filtrom pa pomaga odstraniti neprijetne vonjave.
   
Hibridno hlajenje uporablja aluminijasto prevleko na zadnjem delu ohišja hladilnika, ki je ohlajena na 0 ˚C in ohranja vlažnost v predelu, ki je ohlajan s tehnologijo No Frost. Ta blažji sistem hlajenja ne izsuši hrane in pomaga, da sadje in zelenjava ohranita izgled in svež okus dlje časa.

SJ-FS820VSL je zasnovan za velike prostore, zaradi česar je raven zvoka med najnižjimi na tržišču. (le 37 db).

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.