Pogled v hladilnik

Hladilnik Samsung Food Showcase

Hladilnik Samsung Food ShowcaseNovost na evropskem trgu je Samsungov hladilnik Food Showcase, ki na nek način skuša združiti funkcionalnost, napredno tehnologijo in izviren dizajn. Na prvi pogled se sicer ne razlikuje od ostalih srebrnih »ameriških« hladilnikov, a v resnici ni tako. Sicer privlačna zunanjost, ki jo zaznamujejo predvsem podrobnosti in kvaliteta materialov, v notranjosti skriva še posebej domiselno zasnovo notranjega prostora in inovativno hladilno tehnologijo, ki smotrneje izkorišča prostor in ohranja hrano dlje časa svežo.

Zunanji in notranji del

Predelna zunanja vrata ShowCase so idejno razdeljena na tri dele. To so kuhinjski, družinski in otroški del, v katerih shranjujemo živila, do katerih pogosto dostopamo. Ko odpremo vrata, lahko že z bežnim pogledom najdemo, kar iščemo, saj šest prilagodljivih polic v predelu ShowCase zadovolji vsem potrebam za osnovno razporeditev živil, ki jih pogosto uporabljamo. Tu se na primer znajdejo omake, pijače in prigrizki. Notranji del InnerCase je namenjen dolgotrajnejšemu shranjevanju svežih živil, ki so večja in jih potrebujemo bolj redko ali samo občasno. Zasnovan je za hrambo zelenjave, sadja, mesa in podobnih živil.

Hladilnik Samsung Food ShowcaseInženirji so z željo, da bi hrana res ostala dlje časa sveža, kovinska vrata zunanjega predela ShowCase opremili z dodatnim hlajenjem. Notranjost tako ostane hladna zaradi sistema All-Around Cooling z več zračnimi tokovi.

Hladilnik Food Showcase ima točilnik vode in ledomat, ki prideta vedno prav, še posebej ko si zaželimo sveže ohlajene vode ali ledu za ohladitev in pripravo pijač.   

Hladilnik poganja Samsungova digitalna inverterska tehnologija, ki sama prilagaja hitrost kompresorja glede na potrebe hlajenja.  Zaradi tega je življenjska doba hladilnika daljša, med delovanjem pa povzroča manj hrupa in za delovanje potrebuje manj energije. Ob taki tehnologiji je 10-letna garancija za kompresor skoraj samoumevna.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.