Čarovnija

Gorenje ConvertActive

Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActiveTo poletje nam lahko polepša novost, ki jo ponuja Gorenje. Gre za kombinirani hladilnik, kombinacijo hladilnika z zamrzovalnikom, ki ga s pritiskom na »čarobni« gumb lahko spremenimo v hladilnik. Prav ste razumeli. S pritiskom na gumb, se tudi zamrzovalni del spremeni v navaden hladilnik, kjer se pijača samo ohladi in ne zmrzne. Skupna shranjevalna prostornina se tako poveča na kar 200 litrov! Kot nalašč za veliko zabavo, kopico otrok ali drugo priložnost, ki zahteva ohlajen prostor za pijačo, prigrizke, lubenico ali drugo hrano. To omogoča funkcija ConvertActive.Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActive

Kako deluje?

Dejstvo je, da se za preprostim pritiskom na gumb, ki zamrzovalni del spremeni v hladilnik, skriva nekaj tehnologije. Ta dve uri po vklopu funkcije temperaturo v zgornjem hladilnem delu naravna med 4 in 9 °C, v spodnjem »zamrzovalnem« delu pa med –2 in 3 °C. Z vklopom funkcije ConvertActive se skupna shranjevalna prostornina poveča na kar 307 litrovin resnično ponudi vse udobje shranjevanja. Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActive nam omogoča, da brez skrbi načrtujemo veliko zabavo, saj ponuja dovolj prostora za pijačo, prigrizke, sladice in ostale jedi.

Kombinirani hladilnik Gorenje ConvertActive

CrispActive z VitaLight

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje ConvertActive ima še eno novost. To je predal za shranjevanje sadja in zelenjave – imenujejo ga CrispActive - ki je opremljen s posebno lučko VitaLight. Ta izboljša prehranske vrednosti sveže hrane. Spekter oranžne svetlobe, ki ga lučka VitaLight oddaja, zavira proces oksidacije. Sadje in zelenjava sta zato dlje časa sveža in polna vitaminov.


Gorenje ConvertActive je hladilnik z zamrzovalnikom, ki se lahko spremeni v navaden hladilnik izjemne prostornine.
Gorenje,kombinirani hladilnik,ConvertActive,CrispActive,IonAir

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.