Zlato Gorenje

Dvanajst let inovacij

Gospodarska zbornica Slovenije je že dvanajstič podelila nacionalna priznanja za najbolj inovativna podjetja in inovatorje v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Gorenjevi inovatorji so za novo generacijo samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm prejeli zlato priznanje. Gorenje je večkratni prejemnik nagrad za inovativnost GZS.

Gorenjeva nova generacija samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm pod imenom IonGeneration je prišla na trg lani poleti, med kupci pa so bili novi hladilniki dobro sprejeti. Danes predstavljajo hladilno-zamrzovalni aparati IonGeneration skoraj polovico vseh hladilnikov, ki jih Gorenje proizvede.

Izvršni direktor za razvoj v Gorenju Boštjan Pečnik Hladilnik Gorenje IonGenerationIzvršni direktor za razvoj v Gorenju Boštjan Pečnik je o nagrajeni novi generaciji samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov povedal: »Pri razvoju aparatov smo si za cilj zastavili ustvariti idealne pogoje za shranjevanje vseh vrst hrane. Razvili smo inovativne, okolju in uporabniku prijazne izdelke. Aparati v najvišjih razredih so med drugim nadgrajeni z edinstveno tehnologijo samodejnega prilagajanja, kjer senzorji spremljajo uporabnikove navade in temu ustrezno prilagajajo delovanje aparata. S tem smo zagotovili enakomerno temperaturo v aparatu, kar prispeva k podaljšani svežini hrane, obenem pa smo  prihranili energijo.«

Gorenje je za šest razvojnih novosti vložilo tudi patentne prijave, in sicer za inovativne izvedbe hladilnega sistema, posode kondenzata in nastavljivih posod v vratih hladilnika, za način zaustavitve izvleka predala v hladilniku, za izviren nosilec steklenic in za večfunkcionalno posodo za shranjevanje živil.

Gospodarska zbornica Slovenije je Gorenju za novo generacijo samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm podelila zlato priznanje.

GZS,Gorenje,zlato priznanje,IonGeneration,izvirno,inovacija

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.