Indukcija

Prijetna presenečenja


Posebnosti kuhanja z indukcijoImate doma indukcijo? Ste bili tudi vi presenečeni, ko ste nanjo položili lonec, ki se ni in ni segrel? Nič hudega, to se dogaja mnogim in čeprav naj bi bil magnet zanesljiv pokazatelj delovanja, ni vselej tako. Nekaj posebnosti kuhanja z indukcijo pojasnjujemo v nadaljevanju…

Preberi več

Prenosna indukcija

Nomadsko kuhanje

Prenosno kuhališče GorenjeGorenje je predstavilo dva modela novih prenosnih indukcijskih kuhališč ICG2000SP in ICG3400DP. Njuna posebnost je, da ju lahko postavimo kamorkoli in takoj pričnemo s kuhanjem, na primer v študentskih sobah, počitniških hišicah, kampih ali drugje.

Preberi več

Nadzor

Je in ni

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePureDvakrat nagrajena indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePure ima intuitivni vmesnik, ki za upravljanje zahteva le dotik. To omogoča enostavno in natančno nastavljanje temperature in s tem lažje kuhanje.

Preberi več

Indukcija

Novi lonci za indukcijo?

AEG MaxiSense indukcijsko kuhališče

Kot splošno praktično pravilo velja, da so lonci na indukcijskih kuhalnih ploščah učinkoviti le, če dno pokriva vsaj dve tretjini področja ogrevanja. Čeprav najbolj učinkovit prenos toplote zahteva, da lonec pokriva 100 % področja ogrevanja, nam indukcijska tehnologija še vedno omogoča kar nekaj manevrskega prostora.

Preberi več

Prenosno indukcijsko kuhališče Gorenje

Malo tu, malo tam...

Prenosno indukcijsko kuhališče Gorenje

Za največje kuharske podvige ni več potrebna velika, razkošna kuhinja. Gorenje je predstavilo dva modela novih prenosnih indukcijskih kuhališč IC2000SP in IC3400DP. Njihova posebnost je predvsem v tem, da jih lahko postavite kamorkoli in takoj pričnete s kuhanjem, če le imate delujočo električno vtičnico. 

Preberi več

Gorenje IQcook

Pametno kuhanje!indukcisjko kuhališče Gorenje IQcook

Gorenje je za indukcijsko kuhališče IQcook prejelo mednarodno nagrado Plus X Award za najboljši izdelek leta 2013 v kategoriji gospodinjskih aparatov. Strokovna žirija je Gorenjevo kuhališče s senzorsko tehnologijo IQ nagradila še za inovativnost, vrhunsko kakovost, oblikovanje in prijaznost upravljanja.

Preberi več

Kuhališča Gorenje

Privlačno, učinkovito!

Indukcija Gorenje by Karim Rashid

Za sodobna kuhališča Gorenje, ki so sestavni del linij oziroma družin aparatov, velja, da poleg učinkovitosti, tehnološke dovršenosti in energijske varčnosti v kupce osvajajo tudi z izvirnostjo in prefinjeno eleganco. Po oblikovalski dovršenosti še posebej izstopajo kuhališča, ki so del Gorenjevih oblikovalskih kolekcij.


Preberi več

Indukcijski vok

Ga pogrešate?

Electrolux Emotion wokMnogi so se ob nakupu steklokeramične plošče odrekli priljubljenemu voku. Nakup posebne plošče za vok ali drugačna prilagajanja so bila prezahtevna in tako so na ta zanimiv kuhinjski pripomoček morali pozabiti. Electrolux je pomislil tudi nanje in ponudil Emotion Wok, ki deluje na vseh indukcijskih kuhalnih površinah.


Preberi več

Malo tu, malo tam

Modularna kuhalna plošča

Foster System.Touch modularno kuhališče

Si predstavljate, da bi kuhalne površine po kuhinjskem pultu razporedili kar tako, kot vam je najbolj všeč? Večji krog tu, manjši tam, morda ti ali štiri, odvisno od potreb, prostora in vašega okusa. Morda čelo nekaj belih in nekaj črnih. Fosterjev modularni System.Touch omogoča točno to. Tudi nas je zanimalo kako!


Preberi več

Bela indukcija

Bela, bella, lepa!

Gorenje indukcijsko kuhališče ONE IT60W

Se vam zdijo vsa kuhališča podobna in so razlike med njimi premajhne, da bi jih ločili na lepe in grde? Morda vam bo ob pogledu na belo kuhališče lažje. Indukcijsko kuhališče Gorenje One IT60W od drugih loči predvsem v celoti bela barva vidnih delov.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.