Indukcijsko kuhališče Gorenje

Pospešena moč kuhanja in številne praktične funkcije

Poglavitne prednosti kuhanja na indukcijskem kuhališču so dvakrat večja hitrost v primerjavi s kuhanjem na plin, ekonomičnost in varnost. Nova generacija indukcijskih kuhališč Gorenje se ponaša s PowerBoostfunkcijo pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča in hkrati prihrani vaš čas. Zaradi omenjenih lastnosti je indukcija tudi pri potrošnikih vse bolj priljubljena.

Številne praktične funkcije

Indukcijsko kuhališče Gorenje IS641AC odlikuje izjemno tiho delovanje ter številne praktične funkcije, med katerimi še posebej izstopa kuhalna avtomatika BoilControl, ki samodejno začasno poveča moč na najvišji stopnji delovanja, ko je dosežena temperatura vretja, pa kuhališče samodejno zmanjša moč na predhodno izbrano stopnjo moči. Na ta način preprečuje prevretje ali dolgotrajnejše nepotrebno vretje hrane.

Tudi za temperaturno najbolj občutljive postopke

Pri temperaturno občutljivih kuharskih postopkih, kot je topljenje masla, čokolade ali medu, je v veliko pomoč funkcija SoftMelt, ki deluje s konstantno temperaturo 42 °C. Tu pa je še funkcija StayWarm, s katero boste ohranili toploto že kuhanih jedi na optimalni temperaturi 70 °C. Pripravljene jedi bodo tako ohranile svoj okus in ostale tople za kasnejšo postrežbo. Odlična dopolnitev vaši kuhi!

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.