Bela indukcija

Prednosti Indukcijskega kuhališča Gorenje One IT60W Hitro, varno in poceni

Pravijo, da je indukcijsko kuhališče v primerjavi s plinskim učinkovitejše, saj deluje hitreje, porabi manj, ponuja pa tudi varnost, ki si je pri plinskem kuhališču ne moremo niti zamisliiti, saj je površina, ki ni v stiku s posodo povsem hladna. Kuhalna polja so zelo odzivna, kar preprečuje prekipevanje in posledično čiščenje kuhališča in posode. S preprostim dotikom lahko nastavite temperaturo, medtem ko pripravljate omake, talite čokolado, ali se lotevate drugih kulinaričnih podvigov, pri katerih je temperatura bistvenega pomena.

Indikator preostale toplote

Gorenje indukcijsko kuhališče ONE IT60W

Za še večjo varnost indikatorji preostale energije zasvetijo in tako označijo, katera kuhalna polja na kuhališču še oddajajo toploto. Seveda je to znak, da se ne smete dotikati kuhalnega polja, dokler indikator preostale toplote zanj še sveti. Lahko pa preostalo toploto porabite za odtajanje ali, da ohranite jedi tople.


Preprosto upravljanje

Bele plošče niso ravno običajne, čeprav je tudi na področju videza storjenih nekaj premikov. Poznamo plošče z robom in brez, pa kvadratne, podolgovate in druge. Pri Gorenju pravijo, da belo na belem ni le stvar lepega videza. Estetsko dovršeni veliki simboli so postavljeni v sredino in omogočajo dober pregled, preprosto vidljivost ter enostavnost uporabe tako za levičarje kot desničarje.

Skladnost

Gorenje indukcijsko kuhališče ONE IT60W

Pri vrhunskih kuhališčih šteje vsaka podrobnost, tako glede varnosti, kot glede umeščenosti v estetski koncept celotne kuhinje, zato je videz lahko ključnega pomena pri snovanju nove kuhinje in njene barvne zasnove. Sijoča snežno bela površina daje vtis drsališča v vaši kuhinji. Kuhališče Gorenje One s tehnologijo HiLight se ponaša s štirimi kuhalnimi polji s površino iz belega stekla, ki se bo čudovito podala okolju, ki ne prenese črne barve.

Ob tem ne gre prezreti, da je za izdelke Gorenje ONE zagotovljeno petletno jamstvo, ki prikrajša mnoge skrbi.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.