Malo tu, malo tam


Prednosti Foster System.Touch modularnega kuhališča
Foster je znan italijanski proizvajalec kuhinjske opreme, med katero najdemo kuhalne plošče, nape, korita in še veliko drugega. Znan je predvsem pa kvalitetnem inox-u, zadnje čase pa tudi po izvirnih rešitvah, ki jih ponuja najbolj zahtevnim kupcem. Sami pravijo, da lahko v njihovem programu najdete predvsem eleganco, zmogljivost, zanesljivost, ljubezen do umetnosti in spoštovanje okolja. Ob obilici konkurentov, ki ponujajo enake kvalitete, lahko naštevanje ostane predvsem na deklarativni ravni. Veliko lažje je, ko gre za izdelek, ki izstopa. Tu gre za obliko, ki poleg vsebine v našem primeru omogoča sproščanje idej in kreativnost pri oblikovanju vaše kuhinje.

Preprosto prosto

Foster System.Touch modularno kuhališčeModularna kuhalna plošča, pravzaprav plošče, saj lahko izberete tri ali štiri, je drugačna predvsem zato, ker omogoča, da si brez omejitev sestavite svojeindukcijsko kuhališče glede na razpoložljiv prostor, želje in potrebe vaše kuhinje. Plošče - vsaka je samostojna - preprosto razporedite po vašem okusu, krmilno ploščo pa postavite tako, da z njo kar najlažje upravljate in nadzirate kuhanje.

Neskončne možnosti

Foster System.Touch modularno kuhališčeMed ploščami, ki jih ponuja Foster, lahko izberete črne ali bele, pri tem pa se lahko tudi odločite ali bodo tri ali štiri. Tudi zmogljivost lahko določate tako, da izbirate katere plošče boste vgradili, pri čemer je pogoj le ta, da je vsaj ena najmanjše velikosti (270mm). Večji merita 350 in 300mm. Vse se upravljajo prek posebnega modula v obliki ledvičke, ki je prav tako bele ali črne barve in se vgradi posebej. Upravljanje seveda poteka na dotik. Čeprav je sestavljena iz kosov (posameznih elementov in krmilne enote), plošča (če jo sploh lahko tako imenujemo) ponuja vse, kar danes pričakujemo od sodobne
indukcijske plošče. Veliko moč, natančno upravljanje na dotik, Powerboost, Stop & Go funkcijo hitrega pregretja, Pauzo, Recall, Timer in varnostno ključavnico. Če se med snovanjem vaše nove kuhinje zaradi dolgočasnih indikcijskih pravokotnikov ali kvadratov počutite omejeni, je Fosterjev modularni System.Touch prava izbira, če ljubite klasiko, pa raje poglejte drugam.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.