Indukcijski vok

Electroluxovi dodatki

Electrolux Emotion wok - nosilecElectrolux v svoji široki ponudbi nudi tudi dodatke posebne vrste, s katerimi skuša olajšati kuhanje, predvsem pa ga približati tudi tistim, ki v svoji kuhinji nimajo prav vsega, kar najdemo v najbolje opremljenih restavracijskih kuhinjah. Med njimi je Emotion Wok, komplet za pripravo hrane na vseh indukcijskih kuhalnih površinah. Skupaj z indukcijsko ploščo predstavlja popolno kombinacijo, tako da se vam pred kuhanjem ne bo več treba ukvarjati s tem, katera posoda bi bila najprimernejša.

Poleg posode vok (Wok) je v kompletu tudi nosilec posode v višini 75 mm. Tako ne boste imeli težav niti z odlaganjem posode na kuhinjski pult, hrana pa bo na plošči le toliko časa, kot je to potrebno. V vaši kuhinji bo s posodo Emotion wok izvirno kuhanje doma tudi če imate običajno indukcijsko kuhališče. Vaš jedilnik bo tako bolj pester, ob primerni uporabi voka pa tudi bollj zdrav.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.