Kuhališča Gorenje

Indukcija je "in"

Indukcija GorenjeIndukcija danes velja za najsodobnejšo tehnologijo na področju kuhanja in ima pomembne prednosti pred drugimi tehnologijami – hitrost, energijsko varčnost, varnost in preprosto vzdrževanje čistoče, saj je površina kuhališča povsem gladka in ravna, robovi pa elegantno zaobljeno brušeni ali fasetirani s poševnim brušenjem.Zaradi naštetih pozitivnih lastnosti je indukcija tudi pri potrošnikih vse bolj priljubljena, zapriseženi esteti pa cenijo predvsem njihovo eleganco in udobnost upravljanja na dotik.Lahko rečemo, da je kuhanje danes izkušnja nežnega dotika in ustvarjalnega navdiha, ki prevzame na prvi dotik.

Dotaknite se čarovnije

Indukcija Gorenje by Karim Rashid

Inovativno oblikovana indukcijska kuhališča Gorenje designed by Karim Rashid v beli ali črni barvi še tako zahteven kulinaričen podvig spremenijo v igrivo ustvarjanje in estetski užitek. Indukcije Gorenje highlightPresenetljivo preprosto in usodno privlačno. Osupljive krivulje v grafičnem vzorcu zapeljejo čute ter diskretno, nevsiljivo, a prepričljivo poudarjajo čutni minimalizem, tako značilen za kreacije oblikovalca Karima Rashida.

Indukcijska kuhališa Gorenje Ora-Ito v beli ali črni barvi izstopajo zaradi zapeljive grafike v obliki koncentričnih krogov, ki delujejo izjemno elegantno. Mehke, organske oblike so značilne za kreacije oblikovalca Ora-Ita in so skladne z mehkimi linijami celotne kolekcije, ki jo opisujejo kot sodobno klasiko prihodnosti. Sodobno in praktično senzorsko upravljanje na dotik je povsem integrirano v kuhalno ploščo.

Indukcija Gorenje Ora-ItoIzjemno preprosto upravljanje še tako zahteven kulinarični podvig spremeni v igrivo ustvarjanje, kar še posebej velja tudi za elegantna indukcijska kuhališča Gorenje Simplicity, ki so na voljo v beli ali črni barvi. Upravljalni del z velikimi preglednimi simboli je centralno pozicioniran in tako enako prijazen do levičarjev in desničarjev, predvsem pa so optimalne izbire vselej pred očmi. Pod oblikovanje so se podpisali v Gorenje Design Studiu.Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.