Gorenje IQcook

Pameten tudi za vas

Gorenje IQcook indukcijsko kuhališčeŽirijo je prepričala edinstvena senzorska tehnologija kuhanja, ki omogoča preprosto pripravo jedi po petih različnih uporabniku prilagojenih prednastavljenih načinih kuhanja in pečenja. Inteligentni IQ senzorji samodejno uravnavajo delovanje kuhališča glede na izbrane nastavitve in odpravljajo potrebo po nenehnem nadzoru postopkov kuhanja, patentirana varnostna funkcija SmartSense pa s samodejnim izklopom kuhališča preprečuje prekipevanje ali prismoditev hrane.

V Gorenju so razvili edinstveno senzorsko tehnologijo kuhališča IQcook. Gre za prvo kuhališče na svetu, ki omogoča samodejne načine kuhanja v pari, hkrati pa zagotavlja popolnoma varno, energijsko in časovno optimirano ter nadzorovano kuhanje s pomočjo IQ inteligentnih senzorjev. Za razliko od pečice, ki je zaprto okolje, kuhališče predstavlja nekotroliran ambient, zato je vzpostavljanje avtomatičnih procesov toliko bolj zahtevno. Tehnologija IQcook je inovacija, ki uporabniku resnično  olajša in poenostavi kuhanje. Jedi, ki se pripravljajo na rutinski način, skuha namesto nas, poleg tega pa z optimiziranimi postopki znatno prispeva k prihranku energije.

Gorenje IQcook indukcijsko kuhališčeIQcook kuhališče v kombinaciji s pečico HomeCHEF, ki je bila prav tako nagrajena s Plus X nagrado, predstavlja izjemno inovativen tandem Gorenjevih naprednih kuhinjskih aparatov, s katerim se Gorenje uvršča v sam vrh ponudbe.  

Uporabniku prilagojeni prednastavljeni načini kuhanja in pečenja IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry in IQgrill poenostavljajo pripravo številnih jedi. Vsi parametri (čas, intenzivnost kuhanja) so vnaprej določeni, ko pa je jed pripravljena, nas zvočni signal opomni, da se je postopek zaključil, zato smo lahko povsem brez skrbi. Še posebej velja izpostaviti edinstveno IQsteam tehnologijo parnega kuhanja, ki velja za najbolj zdrav način priprave živil. Prednastavljen program samodejno poskrbi za nadzorovano uparjanje vode in enakomerno parno kuhanje. Pri tovrstni pripravi jedi dodamo izredno malo vode, zato se hrana ne razkuha, ohrani naravno barvo, vitamine, hranljive sokove in okus.

Revolucionarne prednosti kuhališča IQcook

Gorenje IQcook indukcijsko kuhališče100% samodejni nadzor kuhanja z uporabo IQ senzorjev - IQ senzor, nameščen na pokrovki posode, nadzira dogajanje v loncu in skupaj s senzorjem, vgrajenim v kuhalni coni, samodejno uravnava temperaturo in moč delovanja kuhališča.

100% aktivno ohranjanje hranilnih snovi, vitaminov in mineralov - izjemna novost: Parno kuhanje IQsteam, zdrav način priprave hrane, ki ohranja poln naravni okus, hranljive snovi zelenjave in čvrstost hrane. Priprava 1 kg zelenjave s samo 0,5 dl vode!

100% varnost pred prekipevanjem - patentirana varnostna funkcija SmartSense preprečuje prevretje in prismoditev. Kuhališče preko komuniciranja z IQ senzorji zazna povreto tekočino in samodejno izklopi delovanje.

do 40% prihranka energije s popolnim optimiranjem parametrov kuhanja - s prilagajanjem temperature kuhanja IQcook kuhališče optimira tudi porabo energije, s čimer zagotavlja izdatne prihranke električne energije!

Vajeni nagradGorenje IQcook indukcijsko kuhališče

V Gorenju so doslej za svoje  inovativne, uporabniku in okolju prijazne izdelke prejeli že 13 mednarodnih nagrad Plus X Award. Med drugim za napredno pečico HomeCHEF, pralni stroj Simplicity, pečico iz kolekcije Gorenje Ora-Ito ter hladilnik iz Gorenje Retro kolekcije. 

Pregled doslej prejetih Plus X nagrad v Gorenju:

 1. 2004 -   pralni stroj Premium Touch za prijazno upravljanje
 2. 2005 -   hladilno-zamrzovalnem aparatu Premium Touch za prijazno upravljanje
 3. 2006 -   hladilno-zamrzovalni aparat Gorenje Pininfarina za dizajn
 4. 2007 -   črn hladilno-zamrzovalen aparat Gorenje, okrašen s 3.500 kristali CRYSTALLIZED™ – Swarovski za prijazno upravljanje
 5. 2008 -   črna pečica Gorenje Ora-Ïto za dizajn
 6. 2009 -   pečica Gorenje Pure za dizajn in prijazno upravljanje
 7. 2010 -   pralni stroj Gorenje Simplicity za prijazno upravljanje
 8. 2011 -   pečica Gorenje iChef+ za inovacijo, visoko kakovost, dizajn in prijazno upravljanje
 9. 2011 -   pečica Gorenje iChef+ za najboljši izdelek leta 2011
 10. 2011 -   pralni stroj Red Set za dizajn, prijazno upravljanje in ekologijo
 11. 2012 -   hladilno-zamrzovalni aparat Gorenje Retro za visoko kakovost, dizajn in ekologijo
 12. 2013 -   kuhališče IQcook za inovacijo, visoko kakovost, dizajn in prijazno upravljanje
 13. 2013 -   kuhališče IQcook za najboljši izdelek leta 2013

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.