Prenosna indukcija

Potrebujeta samo elektriko

Prenosno kuhališče GorenjeTežko je, če smo navajeni na učinkovita in hitraindukcijska kuhališča, ki jih, ko gremo na pot, kaj hitro pogrešamo. Težavo rešujejo prenosna kuhališča, ki za svoje delovanje potrebujejo zgolj dobro oporo  in električni priključek. Vtičnico! Tako tudi za največje kuharske podvige ni več potrebna velika, razkošna kuhinja, pač pa zadoščata stabilna miza in priklop. Lahko tudi na prostem ali drugje, kjer sicer sploh nebi kuhali.

Dva nova modela

Prenosno kuhališče GorenjeGorenje je predstavilo dve novi prenosni indukcijski kuhališči z oznakama  ICG2000SP in ICG3400DP. Njuna posebnost je predvsem v tem, da ju lahko postavimo kamorkoli in takoj pričnemo s kuhanjem. To nam pride še posebej prav v študentskih garsonjerah, počitniških hišicah ali kampih, kjer si uporaben in učinkovit kuhinjski kot lahko hitro uredimo tudi v najmanjšem kotičku prostora.

Lahko nastavimo tudi temperaturo

Nova modela ponujata deset stopenj moči, ki omogočajo pripravo najbolj zahtevnih jedi, njuna prednost pa je tudi možnost nastavitve temperature v razponu od 60 do 240˚C. Oba modela sta opremljena še s timerjem z možnostjo nastavitev kuhanja do 180 minut.

Prenosno kuhališče GorenjeKuhanje lahko spremljamo na priročnem LED prikazovalniku, ki nam olajša delo in preprečuje, da bi se zmotili in uporabili napačne posode. Na to opozarja kar sam aparat z vgrajenim varnostnim sistemom.

Čiščenje kuhališča  je tako enostavno, kot je tudi njegovo njegovo shranjevanje. Ko ga ne potrebujemo, ga namreč zaradi kompaktnosti lahko preprosto odložimo v omaro ali drugam, da je le na suhem in že je OK. Tako lahko prosto delovno površino namenimo drugim opravilom.

Primernost prenosnega kuhališča zagotovo določa tudi cena, ki je glavni krivec za dostopnost. V tem primeru je ta v primerjavi z vgradnimi ploščami kar ugodna, saj manjša, enojna plošča na voljo že za slabih 70, večja dvojna pa za 249,90€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.