Kuhališče brez meja


Enostavno kuhanje

indukcijska kuhalna plošča Gaggenau CX 491

Gaggenau CX 491 je indukcijska kuhalna plošča velikosti 36 inčev. To je prvu indukcisjko kuhališče, ki ne omejuje postavitve posode za kuhanje, saj gre za eno in enotno kuhalno površino, ki se greje glede na dotik posode.

indukcijska kuhalna plošča Gaggenau CX 491Intuitivno upravljanje, ki se izvaja prek dokaj velikega TFT zaslona (ta seveda deluje na dotik), vam omogoča, da posodo vsake velikosti postavite točno tam, kamor ste si zamislili. Tako lahko izberete povsem svoj sistem postavitve posode in ga prilagajate hrani, ki jo kuhate. Recimo tako, da so lonci, ki jih pogosto mešate bliže, tisti, v katerih hrano le kuhljate pa dlje. Kombinacij je nešteto in vse so predmet vaše izbire in potrebe po kuhanju.

indukcijska kuhalna plošča Gaggenau CX 491Skoraj odveč je ponoviti, da plošča greje le površino, ki je pod posodo. To lahko premikate po vaši želji in plošča si zapomni kako ste nastavili njeno kuhanje, tako, da z njim nadaljuje na novi lokaciji. Gaggenau vam omogoča, da nanjo postavite male in velike posode, posebno praktična pa je pri večjih posodah in posodah nepravilnih oblik, ko pridejo njene odlike do posebnega izraza.Video predstavitev

 

 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.