Klasični mikrovalovi

Gorenje Classico ima novega člana

Mikrovalovna pečica Gorenje ClassicoNekateri si kuhinjo lahko zamišljajo le tako, kot so jo nekoč videle naše mame, klasično oblikovano in s pozornostjo do podrobnosti. Ja, nekaterim je to všeč, vendar dandanes v tem segmentu ni tako bogate ponudbe, sploh pa med mikrovalovnimi pečicami, zato je dobrodošla vest, da se je kolekciji Gorenje Classico pridružila mikrovalovna pečica  s klasičnim videzom.

Preberi več

Zimski žar?

Mikrovalovni pečici Sharp R-642 in R-60STE

Mikrovalovna pečica Sharp R60STE

Čeprav nam to morda ne ustreza, nam pogosto deževje, nizke temperature, vlažen zrak sporočajo, da je lepega vremena za nekaj časa konec. Pri Sharpu so se potrudili in svojima mikrovalovnima pečicama vdihnili tudi možnost, da v toplem objemu  doma spečemo nekaj "tradicionalnega žara", ki nam poleti tako lepo diši in prija.

Preberi več

Sharp Steamwave

Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100
S Sharpovimi pečicami Steamwave 3v1 je omejitev pri kuhanju bistveno manj. Samodejne nastavitve nam olajšajo življenje saj lahko hitro in enostavno pripravimo raznovrstne zdrave in okusne jedi. Z dušenjem ohranimo večino vitaminov, hranil in naravno aromo hrane.

Preberi več

Mikrovalovi!

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora Ito

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora Ito

Po minimalistični črni in elegantni beli kolekciji kuhinjskih aparatov Gorenje Ora-Ïto je tu nov izdelek, ki je rezultat sodelovanja Gorenja in francoskega oblikovalca Ora-Ïta. Tokrat trgom predstavljajo mikrovalovno pečico, ki jo, kot celotno kolekcijo, odlikujeta minimalističen dizajn in dovršena tehnologija, z elektronskim upravljanjem na dotik.
 

Preberi več

G3 Ferrari Prisma Univers 25

Navdušujoča pri peki kruha in ne samo...


G3 Ferrari mikrovalovna pečicaMikrovalovna pečica Ferrari Prisma Univers 25 se ponaša s funkcijo normalne pečice z ventilacijskim pečenjem in funkcijo naprave za peko kruha z namenskim pekačem proti sprijemanju živil.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.