G3 Ferrari Prisma Univers 25
Odlikuje jo veliko število različnih programov, in sicer 10 programov za pečenje na mikrovalove, od tega 9 programov za pečenje glede na težo živila, ter 7 programov delovanja kot naprava za peko kruha.

Številni prenastavljeni programi za pripravo najrazličnejših jedi

Peka kruha s pomočjo mikrovalovne G3 Ferrari Prisma Univers 25Navdušila vas bo z ogledalnim dizajnom in ohišjem iz inox jekla, njena prostornina pa znaša 25 l. Ima digitalno nastavljiv LCD zaslon, omogoča pa časovno nastavitev do 1 h in 40 min. Izbirate lahko med 5 nivoji moči mikrovalov, odločite pa se lahko tudi za funkcijo samodejne odmrznitve glede na težo živila. Za varnost skrbi elektronski ključ.

Premer krožnika je 31,5 cm, pečica pa omogoča pečenje s časovnim zamikom ali sekvenčno pečenje. Kombinacije pečenja, ki jih mikrovalovna pečica omogoča, so: pečenje na mikrovalove, žar, tradicionalna pečica, naprava za peko kruha, kombinacija mikrovalov in žara, kombinacija mikrovalov in tradicionalne pečice. Moč delovanja na mikrovalove je 900 W, moč žara pa 1000 W.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.