Mikrovalovi!

Upravljanje na dotik

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora ItoVrata iz črnega stekla z zaščito pred prstnimi odtisi, prepoznavni vertikalni ročaj iz česanega aluminija ter ohišje v črni barvi zapelje in očara na prvi pogled, prepriča pa tudi touch control elektronsko upravljanje, zaradi katerega je nova mikrovalovna pečica iz Gorenja edinstvena na trgu.
Z novo mikrovalovno pečico s podpisom Gorenje Ora-Ïto, ki navzven izgleda zelo prefinjeno minimalistično, a ima jekleno srce, ne boste le odtaljevali, ampak kuhali in s pomočjo žara pripravljali prave gurmanske specialitete. Funkcionalnost poenostavi, oblika zapelje, napredno upravljanje z dotikom prepriča. Oko in okus. Kaj bodo rekli šele gostje!

Dovršena tehnologija

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora ItoMikrovalovna pečica Gorenje Ora-Ïto GMO-25 z merami 51 x 30,3 x 38,2 cm in volumnom pečice 25 l poleg pogrevanja hrane omogoča tudi pripravo pravih gurmanskih specialitet z žarom. Ekskluzivno Touch control elektronsko upravljanje ter pester nabor prednastavljenih programov resnično olajšajo pripravo številnih jedi. S petimi stopnjami moči mikrovalov ter dvojnim žarom, s katerim dosežete zlato zapečeno skorjo, boste kos tudi najzahtevnejšim kuharskim podvigom. Upravljanje s prednastavljenimi programi auto menu je nadvse preprosto, želene nastavitve pa se izpišejo na preglednem LED multifunkcijskem zaslonu smart display, preko katerega lahko spremljamo dogajanje v pečici. Marsikatero zadrego bo rešila funkcija odtaljevanja, z otroško zaščito in varnostnim stikalom safety switch  pa je poskrbljeno za večjo varnost malih radovednežev.

Z vse bolj izpopolnjenimi kuharskimi pomočniki v kuhinji se kuharski navdušenci in tisti, ki bodo to šele postali z še večjo vnemo lotevajo velikih kulinaričnih podvigov kar doma. Oblika ali funkcija kuhinjskega aparata je zanje nesmiselna dilema: tako od velikih kot malih gospodinjskih aparatov potrebujejo ter pričakujejo oboje in s črno mikrovalovno pečico v prepoznavnem minimalističnem stilu Simplexity drznega oblikovalca Ora-Ïta je zadovoljeno tako čutu za estetiko kot okusu za dobro.

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora-Ïto skladno dopolnjuje celotno kolekcijo aparatov Gorenje Ora-Ïto, zaradi njenega modernega izgleda jo boste zagotovo postavili na vidnejše mesto v kuhinji, še dodaten razlog za to pa je posebna zaščita pred prstnimi odtisi, ki poskrbi, da je zunanjost pečice vedno sijoča kot nova.
Mikrovalovna pečica Gorenje Ora Ito
Kolekciji Gorenje Ora-Ïto in Gorenje Ora-Ïto White sicer sestavljajo še samostojni hladilno-zamrzovalni aparat, multifunkcijska vgradna pečica z elektronskim upravljanjem, steklokeramično indukcijsko kuhališče, elegantna kaminska napa ter dekorativni plošči za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, ki zaokrožujeta oblikovno usklajenost posamezne kolekcije.

Priporočena maloprodajna cena za mikrovalovno pečico GMO 25 ORA ITO je  335,90 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.