Sharp Steamwave


Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100Pa začnimo drugače, z nekaj vprašanji: "Kaj bomo danes večerjali? Riž s piščancem in paradižniki? Ali morda zelenjavo s kuskusom in ocvrto ribo? Kaj pa kalorije? Saj vendar ne želimo kuhati nezdravo ali mastno hrano, misliti moramo tudi na zdravje naše družine." Sharp Steamwave 3v1 je izvirna kombinacija parnega kuhalnika, žara in mikrovalovne pečice. Model AX-1100 za kuhanje uporablja čisto paro in je na voljo v dveh barvah. Z njim lahko brez truda Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100pripravimo okusne in zdrave jedi. 

Mikrovalovna pečica 3v1 brez težav omogoča pripravo običajne večerje za štiri. Prav tako kot poseben lonec za dušenje, Sharpov Steamwave proizvaja čisto paro brez uporabe mikrovalov in tako ohrani vse prednosti dušenja. Izbiramo lahko med dvemi temperaturnimi območji (visoko ali nizko), tako da tudi najbolj rahla hrana ne izgubi hranilne vrednosti. Vgrajena odstranljiva posoda za vodo ne potrebuje dotoka vode, Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100tako da lahko parni kuhalnik uporabljamo kjerkoli, saj ne potrebuje vodnega priklopa ali drugih posebnosti. Le na način kuhanja se je potrebno nekoliko privaditi, kar bo še najlažje upoštevajoč navodila. Ob tem bo najbolje če sprostite tudi svojo izvirnost in izkušnje, gotovo boste prišli tudi do receptov, ki jih boste drugim uporabnikom lahko zaupali prek našega foruma.

Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100Z 860 W generatorjem pare, 900 W moči mikrovalov in 1050 W infrardečim žarom je SteamWawe lahko res univerzalen. Njegova prostornina je 27 litrov, narejena pa je iz nerjavečega jekla. Omogoča istočasno kuhanje jedi na dveh nivojih. Sharp MicroWawe 3v1 AX-1100Poleg 15-ih programov dušenja in treh nastavitev odtajevanja s paro, ima Steamwave dodatne samodejne programe za odtajevanje in pečenje z žarom.

Steamwave AX-1100 (IN) je na voljo v srebrni barvi in AX-1100 (R) v rdeči.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.