Zimski žar?

Pozimi ne gre

Mikrovalovna pečica Sharp R60STE

Pri Sharpu pravijo, da so našli način, ki nam pomaga, da se ognemo vremenskim omejitvam in uživamo v slastni in zdravi hrani z žara, tudi če uporabimo mikrovalovno pečico.

Veliko gurmanov, ki še posebej uživajo v hrani in zelenjavi z žara, se mora s koncem septembra posloviti od najljubše hrane. Sharp pravi, da se sezona žara lahko nadaljuje! Poleg običajnih funkcij, kot sta samodejno kuhanje in odmrzovanje, imata mikrovalovni pečici R-642 in R-60STE tudi funkcijo žara, s katerim naj bi se prav lepo in hrustljavo spekla tudi piščanec in zelenjava, ne glede na letni čas.

Steklo

Mikrovalovna pečica Sharp R60STEPoleg enote in plošče iz stekla, ki je odporno na temperaturo, imata mikrovalovni pečici R-642 in R-60STE žar na visoki mrežici, kjer lahko hitro in enostavno pripravljamo jedi na žaru. Kombinacija infrardečega (gretje z dna pečice) in kremenskega žara (gretje z zgornjega dela) ter moč 1000 W zagotavljata enakomerno pečenje vsake jedi, tudi če jo pripravlja neizkušen kuhar.

Pet ali enajst nivojev

Mikrovalovna pečica Sharp R60STES petimi nivoji moči mikrovalov pri R-60STE ter enajstimi pri R642 je čakalni čas precej krajši. To je popolno za gurmane, pa tudi za nepotrpežljive in lačne obiskovalce. Pomembno je, da so jedi z žara ne samo okusne ampak tudi zdrave zaradi načina priprave in zato primerne za ljudi, ki pazijo na svojo težo.

Da bi zadovoljili širok krog uporabnikov, je na voljo še funkcija "pica", s katero lahko po hitrem postopku pripravimo pico, ki je ravno prav hrustljava.

Model R-642 je narejen v srebrni barvi v kombinaciji s črno ploščo za upravljanje. R-60STE je izdelan iz nerjavečega jekla.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.