Klasični mikrovalovi

Mikrovalovne pečice Gorenje Classico

Mikrovalovna pečica Gorenje ClassicoPravijo, da so klasične kuhinje še posebej priljubljene na ruskem tržišču. Če to drži, bodo tudi tam z veseljem sprejeli vest, da se je kolekciji Gorenje Classico pridružila tudi mikrovalovna pečica s klasičnim videzom in izredno pozornost do podrobnosti, zaradi katerih je še kako primerna za uporabo v klasične kuhinje.

Mikrovalovna pečica Gorenje ClassicoGorenje Classico mikrovalovne pečice so  oblikovane skladno z drugimi gospodinjskimi aparati iz kolekcije Classico. Izstopajo s klasičnim videzom v črni ali slonokoščeni barvi in s prostorno notranjostjo s keramičnim dnom.

Mikrovalovna pečica Gorenje ClassicoMikrovalovne pečice Gorenje Classico prinašajo inovativno tehnologijo »stirrer«. Ta, vgrajena v mikrovalovko, omogoča širjenje mikrovalov in tako učinkovitejše gretje brez pladnja, kar znatno poveča uporabno prostornino pečice. Na ta način nismo omejeni pri izbiri oblike in velikosti posode, ki jo uporabljamo v mikrovalovni pečici. In tako se lahko poslovimo od ene od glavnih značilnosti mikrovalovk. Saj veste, vrteči se pladenj je že zelo dolgo skorajda zaščitni znak mikrovalovk. Še otroci to vedo, saj je tako tudi v njihovih pečicah (igračah).

Videz vara!

Mikrovalovna pečica Gorenje ClassicoTudi sicer imajo mikrovalovne pečice Gorenje Classico vso pričakovano opremo. »Stare« so videti le navzven, saj v resnici poleg tehnologije »stirrer« ponujajo še pogrevanje in odmrzovanje. S tem je njihova uporabnost v kuhinji široka. Še širša pa je ob uporabi žara. S petimi stopnjami moči in z žarom z močjo 1100 W za zapečeno zlatorjavo skorjico, je mogoče obvladali tudi največje kuharske izzive, pri čemer keramično dno omogoča enostavno čiščenje.

Če vas je premamila klasična oblika, vam lahko zaupamo še njeno priporočeno maloprodajno ceno (za model  MO4250CLI), ki je 159,90€.

Gorenje,classico,mikrovalovna pečica,kuhinja,hrana,žar

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.