Nove pečice!

Slovensko znanje


Bosch pečice serije 8BSH Hišni aparati d.o.o. je predstavilo novi generaciji pečic Bosch in Siemens. To je eden največjih projektov v zgodovini koncerna BSH – vanj so vložili preko 200 milijonov €. Pečice Bosch nove serije 8 večino odločitev sprejmejo kar same.

Preberi več

Plus X Award

Že enajstič zapored


Gorenje je prejemnik Plus X award za parno pečicoŽe enajsto leto zapored je med prejemniki nagrad Plus X Award Gorenje. Strokovno žirijo, ki jo sestavljajo predstavniki iz 25 različnih panog, je prepričala najnovejša kombinirana parna pečica Gorenje+, ki je bila nagrajena v kategorijah kakovost, dizajn, prijazno upravljanje in funkcionalnost.

Preberi več

Že petič!

Pečenje v barvah

Gorenje Red Dot za pečico s TFTPeti Gorenjev Red Dot prihaja v znamenju tehnologije in inovacije, saj ga je prejela sodobna vgradna pečica, ki ima velik barvni TFT zaslon in omogoča uživanje v kulinaričnem ustvarjanju na zelo enostaven in sodoben način.

Preberi več

V barvah

Okus na dotik

Pečici Electrolux z upravljanjem prek zaslona na dotik

Novi Electrolux vgradni pečici z barvnim TFT zaslonom sta večfunkcijski pečici z XXL notranjostjo, številnimi kuharskimi recepti in drugimi funkcijami za lažje doseganje odličnih rezultatov.  

Preberi več

Okus!

Zanimiva tehnika SousVide

Electrolux SousVide

Ste se kdaj vprašali kako najboljši kuharji v svojih restavracijah ustvarjajo tako čist in intenziven okus jedi? Naj vam zaupamo, da lahko odslej enake rezultate dosegate tudi doma, z uporabo tehnike kuhanja – SousVide, ki vam jo omogoča Electrolux.

Preberi več

Starclean

Šesti čut in para

Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838

Whirlpool pečice s 6. čutom imajo inteligentne senzorje in funkcije, ki nam olajšajo življenje in spremenijo naš način kuhanja.
Pečica Whirlpool AKZM 838 je vgradna pečica s povsem elektronskim upravljanjem, "touch control" tipkami in tehnologijo Cook3, ki omogoča peko na treh nivojih brez mešanja vonjav.

Preberi več

Candy Duo

Dva v enem

Candy DuoČe nimate dovolj prostora ali živite v majhnem gospodinjstvu, morda celo sami, je Candyjeva kombinacija odlična rešitev za vas. Candy v vsakem primeru porabi malo. Prostora in Energije. Kljub temu ponuja več programov in dovolj zmogljivosti, da zadovolji potrebe manjšega gospodinjstva ali skromnejše kuhinje.


Preberi več

Gorenje iChef+

Wi-fi kuhanje

Gorenje iChef+

Gorenje se je letos, kot običajno, predstavilo na mednarodnem sejmu LivingKitchen (14.-20. januar 2013), ki je potekal vzporedno z uveljavljenim mednarodnim pohištvenim sejmom IMM v Kölnu. LivingKitchen predstavlja najnovejše kuhinjske trende, namenjen pa je tako kuhinjskim studiem in strokovnjakom iz panoge kot tudi ljubiteljskim kuharjem in navdušencem nad tehnologijo in oblikovanjem. Gorenje je na sejmu predstavilo izbrane novosti blagovnih znamk Gorenje, Gorenje+ in ATAG, s poudarkom na ekskluzivnih vgradnih aparatih Gorenje+.

Preberi več

Beko Chef

Novost na trgu


Pečica Beko ChefPečica "Beko Chef" bo popestrila vašo kuharsko izkušnjo in vas zabavala z ranovrstnimi okusi z vsega sveta, saj vam ponuja kar 52 receptov znotraj 6 glavnih kategorij in sicer peciva, belega in rdečega mesa, rib, specialitet in zdravih jedi. Vse, kar morate narediti je, da vstavite jed v pečico in z menija izberete primeren avtomatski program za peko. Pečica "Beko Chef" ustrezno določi najbolj primerno nastavitev, temperaturo in tranjanje peke. Njena edinstvena prednost pa je peka s pomočjo pare, ki je zelo uporabna za skupine jedi, kot so pecia, belo in rdeče meso in riber ter je odlična za ustvarjanje hrustljave skorje na kuhu in pecivih. Pri peki belega in rdečega mesa in rib para odlično ohranja sokove in zmanjšuje vsebnost maščobe. Tako bod izsušen puran, trda pečenka in mastno mesto postali preteklost.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.