Prostostoječi štedilnik Hoover

Narejen za zahtevnejše uporabnike

Ste opazili, da je širši? Pa ne samo to. Njegova zasnova je taka, da zadovolji predvsem tiste, ki vedo kaj je v kuhinji pomembno. Primeren je tako za dolgotrajno kuhljanje, kot za hitro toplotno obdelavo najkvalitetnejših sestavin. Ker ponuja široke možnosti, ga je v običajni kuhinji praktično škoda, saj bi številne prednosti ostale neizkoriščene in s tem preplačane.

Nastavek za vok

Gorilnik velike moči je nujno potreben za jedi, ki zahtevajo hitro doseganje visokih temperatur. Vročina, ki jo oddaja plamen, je usmerjena tako v sredino dna posode kot tudi proti robu, kar zagotavlja enakomerno kuhanje, nastavek za vok pa vam omogoča preprosto kuhanje z vokom. Skupaj štedilnik ponuja 5 zmogljivih gorilnikov, vsakega z enektričnim vžigom in varnostnim ventilom, na katerih lahko pripravite še tako zahtevne menuje, ki jih na običajnih štedilnikih ne bi speljali brez pogrevanja.

Samočistilne obloge

Samočistilne katalitske obloge na stranicah privlačijo nečistočo in jo tako razgrajujejo. Postopek temelji na procesu izgorevanja brez prisotnosti plamena s pomočjo kisika, ki se sprošča iz mikro zrnc v materialu, ki reagira v stiku z maščobo in jo postopoma razgradi. Stedilnik Hoover HPF 90Peč je tako enostavno čista, kar je še pomembnejše pa je, da ponuja kar 103 litre prostornine, to pa je veliko več, kot smo vajeni pri običajnih štedilnikih. Nič čudnega, tale Hoover v širino namreč meri zajetnih 90 cm, ali polovico več od običajnega.

Programska ura

Z elektronsko digitalno programsko uro je nastavljanje trajanja pečenja preprosto. Ura vas opozori, ko je jed gotova peč pa se tudi samodejno izključi! Enostavno lahko tudi določite trajanje pečenja in čas, ko naj bo pečenje zaključeno. Nastavitve gredo še dlje, saj se pečica lahko vklopi z željenim zamikom in se ob koncu samodejno izklopi.

Litoželezne mreže

Trpežne in vzdržljive mreže iz litega železa zagotavljajo dolgotrajno odpornost na visoke temperature, boljši prenos toplote in s tem njeno popolno izrabo brez nepotrebnih izgub. Sama kuhalna površina je zasnovana tako, da jo lahko po potrebi zaščitite z alu folijo, tako, kot ste to že lahko videli v pravih kuhinjah. Da bo čiščenje bolj preprosto.

Hladna vrata

Hladna vrata (to omogoča troslojno steklo) omogočajo kuhanje brez nepotrebnih skrbi. Poseben sistem tangencialnega hlajenja v kombinaciji s tremi stekli v vratih zagotavlja, da vrata ostanejo hladna tudi med pečenjem pri visokih temperaturah. Peč tako ni samo bolj varna, pač pa tudi energijsko učinkovita in ne preseneča dejstvo, da je ta štedilnik uvrščen v energijski razred A. Med varčne torej.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.